Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dikkat C6-00 V40.0.021 yazılımı çıktı yep yeni ve inanılmaz hızlı internet tarayıcısı ile birlikte..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--Usta--
Üye
evet beyler versiyon gercek.cıktı yani ama türkçe yok işte
ankara rüzgarı
Üye
inş türkçe sürümde çıkar...... Bi de nokia bu sürüme sanal klavyede koymuş olsaydı ozmn süper olurdu
-starkiller-
Üye
v20.0.042 ile v20.0.043 arasında bir fark yoktu sadece almanyaya özel sürümdü v40.0.021de çok büyük değişiklikler var mutlaka türkçe çıkar
Evet çıkma ihtimalı yüksek.... Acaba biz nokia'ya mail atsak bi dahaki güncellemeye (çıkması biraz zor gibi ama) sanal klavye koyar mı acaba.... Nede olsa sınırları zorlamak lazım
Neden olmasın ki ama bence 1-2 kişiylede olmaz 10-15 kişi mail yollaması lazım ki adamlar çıkarsın yoksa bi kişiyle iki kişiyle olmaz bu iş ama ben şimdi yollayacağım yinede bide sen yolla yani etkisi olur yinede hem daha bu sürümün türkçesi çıkmadı bakarsın bu sürüme eklerler olur mu olur yani biraz da şans işi bu Yined sende mail at ne olur ne olmaz dimi yani
Ne demek istediğini tam anlayamadım konuyu biraz daha açarsan
sanane1438
Üye
öncedende v20 sürümünü portalmıştı türkçe yamasını vermişti n97 ve 5800 için yani demek istediğim Bu sürümdede Diğer Yazılımların Türkçe yaması olursa kolay olur
Eğer olmassada adam yinede Tüm dilleri Yapar
ankara rüzgarı
Üye
Ben fw'ye türkçe yapmayı biliyorum o konuda bi sorun yokta orjinal olursa her zaman için daha iyi olur