Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dikkat bu sorunu çözene domain verilecektir.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uran22
Üye
Konu Sahibi
Dikkat bu sorunu çözene domain verilecektir.
nokia 5130 telefonuma flash atamıyorum ne yaptıysam olmadı teamviear la girip yapacak olana domain verilecektir pm ile iletişime geçiniz acil ! öldü tel
TheCower
Üye
Geçmiş olsun. Domain işime gelirdi de bu konu hakkında birşey bilmiyorum maalesef. Kolay gelsin.
uran22
Üye
Konu Sahibi
3 günden beri bir kişi bile şu şöyledir demedi ya sanki devlet sırrı saklanıyorda söylemiyorlar yardım etmiyorlar
burası da konunun yeri değil dostum. Nokia 5130 symbian 3 müde burada konu açıyorsun. Birde domain vercekmiş pehh
pzero
Üye
aynen ya. uran22, domain verecek kadar bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum. olsaydı symbian 3 lü olmayan telefonun için konuyu buraya açmazdın. burda işin ne......... amacın nedir....
okitox
Üye
hiç etik değil yav bu konu
uran22
Üye
Konu Sahibi
allah allah yerinde açınca cevap veren varda.
emin ol domain in alasını biliyorum
nokia 5130 telefonuma flash atamıyorum ne yaptıysam olmadı teamviear la girip yapacak olana domain verilecektir pm ile iletişime geçiniz acil ! öldü tel
konu yanlış yerde ama yine de cevap vermekte fayda var. telefonun 5130 (s40v3) olduğu için eğer açılmıyosa flaş atılması için box lazım onu da ancak telefoncularda bulabilirsin bizler usb üzerinden flash atıyoruz ölü olan (dead) telefonlara box olmadan yazılım atmak münkün değil (n8 hariç) sen en iisi bi telefoncuya git ve 20 liraya filan yeniden yazılım attır kendin uğraşıp zaman kaybetme boşuna