%90 gerçeklik payı var! Güzel senaryo :artı:Originally posted by Haberci@May 30 2005, 10:42 PM
Hımm evet buldum!!! ;
Tam ortada durmuş elini sağ yukarı tarafa uzatmış ve u çizmiş ayaklarının önünden geçirmiş ve bingo ... Çünkü tam ortada kendini saklıyabileceği bayağı büyük alan kalmış orada gizlenmiş olabilir.Makina orayı almamıştır sanıyorum...Nasıl böyle bir senaryo ya inandınız mı? ama gerçek te olabilir. :artı:
[post=68921]Quoted post[/post]
%98,5 oranla sana katılıyorum ;Originally posted by Haberci@May 30 2005, 10:42 PM
Hımm evet buldum!!! ;
Tam ortada durmuş elini sağ yukarı tarafa uzatmış ve u çizmiş ayaklarının önünden geçirmiş ve bingo ... Çünkü tam ortada kendini saklıyabileceği bayağı büyük alan kalmış orada gizlenmiş olabilir.Makina orayı almamıştır sanıyorum...Nasıl böyle bir senaryo ya inandınız mı? ama gerçek te olabilir. :artı:
[post=68921]Quoted post[/post]
Originally posted by Haberci@May 30 2005, 08:33 PM
Benim bildiğim panoman da bu işi görüyor yani 360 derece resim çekiyor ve onu tab edebiliyorsun.Fakat benim anlamadığım bu adam ortadaki yani bastı noktaya gelince ne yapmış göğe mi uçmuş tahtanın altına mı girmiş ? Ne yapmış da yapmış olduğu yerde ayaklarının üstüne basmadan ters dönmüş onu anlayamadım.Nasıl yapmış??? ya da bi aletle uzatmışlar ve olduğu yerde onu çevirmişler başka bi şey gelmiyor aklıma. :P
[post=68898]Quoted post[/post]