Doğum Gününde Öldü!

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
Doğum Gününde Öldü!
'in İlçesi'nde, çocuklarının gürültü yaptığı iddiasıyla çıkan tartışmada av tüfeğiyle yaralanan , kaldırıldığı hastanede iki gün sonra öldü. Gümüş'ün yaşamını yitirdiği günün 27'nci doğum günü olduğu öğrenildi.

Olay, geçen salı günü Karataş Semti Mithatpaşa Caddesi numara 91 önünde meydana geldi. Galatasaray-Real Madrid maçının bitmesinin ardından iddiaya göre apartman görevlisi 'ün iki çocuğu gürültü yaptı. Apartmanda bulunan ve adı belirlenemeyen komşu, sesten rahatsız oldu ve durumu 'e söyledi. Gümüş ile komşu arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gümüş, komşusu tarafından av tüfeği ile sırtından vuruldu. Kanlar içinde yere yığılan Gümüş'ü görenler durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi.

Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından 'ü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Gümüş yapılan müdahalelere rağmen iki gün sonra hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinden komşuyu yakalamak için çalışma başlatırken, soruşturma sürüyor.
 

Benzer Konular

Cevap
20
Görüntüleme
616
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
746
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61


Üst Alt