Dik video kaydı yapabilen program var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
    Konu Sahibi
Dik video kaydı yapabilen program var mı?
Nokia 603 ile video çekimi yapmak istediğimde mutlaka telefonu elimde yatay pozisyonda tutmam gerekiyor. Dikey olarak çektiğim videoları bilgisayarda izlemek istediğimde video yan duruyor.

Telefonu dik tutarak çekim yapmak istiyorum bu yüzden telefonu dik tuttuğum halde video kaydının yan olmaması için yapabileceğimiz herhangi bir şey var mı?

fatih54102

fatih54102

Üye
Olay programla ilgili değil, donanımsal olarak desteklediği çözünürlüklerle ilgili. Çözünürlüklerin aspect ratio'larının nun düz ekrana uyumlu olması gerekli,aksi takdirde düz çekilmez.

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
    Konu Sahibi
Olay programla ilgili değil, donanımsal olarak desteklediği çözünürlüklerle ilgili. Çözünürlüklerin aspect ratio'larının nun düz ekrana uyumlu olması gerekli,aksi takdirde düz çekilmez.

Bilgiler için teşekkür ederim. Fakat söylediğiniz Nokia 603 için geçerli değil.

http://www.maxicep.com/symbian-3-vi...kin-symdvr-v1-30-0-s-1-s-3-signed-723766.html

Verdiğim linkteki programı kurdum. Eğer programı başlatırken telefon dik duruyorsa sanki telefon yatay duruyormuş gibi çekiyor. Eğer yatay duruyorken programı başlatırsam yine telefon yatay duruyormuş gibi çekiyor. Kısacası aradığımı buldum :oke:

Sonuç olarak telefonu nasıl tutarsam tutayım bilgisayarda izlerken görüntünün yan durması gibi sorun olmuyor. Program çok başarılı ...

fatih54102

fatih54102

Üye
Tamam işte ben de onu demeye çalışıyorum programda çözünürlüğü ters çevirerek aspect ratio yu da ters çeviriyor böylelikle düz çekilebiliyor.(Örneğin 640x320 ise 320x640 yapıyor)
Bu arada dediğiniz uygulama gerçekten kaliteli, silmemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ((( MSM )))
catdog136

catdog136

Üye
videoyu dik çekin sonra bilgisayarda 90 derece döndürün

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt