Dijital Tv Kartı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
Dijital Tv Kartı Hakkında
arkadaşlar bilgisayarımda analog tv kartı kullanıyorum uydu yayınlarını albilmek için dijital tv gerkli onuda biliyorum peki bu dijital tv kartı receiver görevini üstleniyormu yani diyelimki bende receiver yok ama dijital tv kartım var komşumun çanağından kablo çeksem izleyebilirmiyim

ronin41

Üye
dostum dediğin gibi sana bir dijital tv kartı lazım bu kart ile bilgisayarından normal receiverdeki gibi dijital yayınları seyredebilirsin yanlız komşunun çanağına bir adet ikili elenbi takman lazım tek elenbi ile 2 kişi yayın alamazsınız.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
bilgin için öncelikle teşekkürler peki ben ayrı eten sadece çanak alsam receiver almasam bilgisayarada dijital tv kartı taktırsam yine izleyebilirmiyim bu konuda kesin ve emin görüşlerinizi bekliyorum sonra boşu boşuna masrafa girmeyeyim

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
1 canak + 1 digital tv kartı ile izleyebiliyorsun diye biliyorum.ama sen yinede alacagın yere sor, tv kartının uzerını ıyıce oku ve tabiki Googleda arat

ronin41

Üye
<div class='quotetop'>(güvercin &#064; Apr 23 2006, 06&#58;09 PM) [post=321288]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bilgin için öncelikle teşekkürler peki ben ayrı eten sadece çanak alsam receiver almasam bilgisayarada dijital tv kartı taktırsam yine izleyebilirmiyim bu konuda kesin ve emin görüşlerinizi bekliyorum sonra boşu boşuna masrafa girmeyeyim
[/b][/quote]

sadece 1 adet çanak anten elenbi ve dijital tv kartı ile bilgisayarını televizyon olarak kullanabilirsin. ben şu an inca dijital tv kartı kullanıyorum 2 çanak anten hiçbir problem yok internetin varsa günlük olarak şifreleri güncelleyebilirsin. sana progDVB programını öneririrm. yani receiver almana gerek yok.

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
hocam bilgin için teşekkürler bi tane dijitaltv kartı almak kaldı geriye onuda en kısa zamanda alacam

Haberci

Haberci

Üye
Ben de de skystar2 digital tv kartı var 100-120 ytl arası.2 çanak birinde çift LNB diğeri normal tekli.Turksat ta ikili LNB takılı biri PC den diğer çıkışı da TV ye gidiyor.Hotbird de İstersem TV ye istersem PC de seyredebiliyorum.Yani onları birleştirici adaptorlerle tek girişle PC de seyredilebiliyor.Arkadaşın dediği gibi PROG-DVB favorim Şifre sözkonusu değil zaten çözülüyor Yani memnun kalırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt