Diğer Klasörü Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Diğer Klasörü Hakkında
Öncelikle selamlar. Nokia Lumia 920 kullanıcısıyım ve bi çok kişi gibi diğer klasörü sıkıntım var. Diğer klasörüm 4.97 GB'dan 1.86 GB'a düştü ama son 2 gündür ciddi batarya sıkıntısı oluştu telefonda. 10 dakika asphalt 7 oynadım %97 den %48 e düştü wi-fi üzerinden 10 dakika kadar facebook'ta takıldım ve güle güle yazısı belirdi. Düşüncem ise Shrink Storage adlı programın bataryayı zayıflattığı. Bu uygulamayı kullanan arkadaşlar konuyu cevaplamanızı isterim teşekkürler

yok kardeşim bende kullanıyorum sorun yokk

- - - Eklendi - - -

eğer öyle bir şey olduğuna inanıyorsan sil bide öyle test et asfalt 7 ram çok harcıyor ve bu yüzden çabuk bitiyor şarj

selcuk28

Üye
kullandım fakat böyle bir şey farketmedim. gerçi bende 500 mb kadar ancak temizlemişti. fakat dediğiniz kadar büyük bir düşüş olsa duyulurdu sanırım.

Bu diğer klasörü nedir. İçinde hangi dosyaları barındırır. Dikkatimi çekti her uygulama silme / kaldırmadan sonra bu klasörün bellek değeri artıyor. Sildiğimiz dosyaları sistem burada mı saklıyor acaba.

Konu Sahibi
yok kardeşim bende kullanıyorum sorun yokk

- - - Eklendi - - -

eğer öyle bir şey olduğuna inanıyorsan sil bide öyle test et asfalt 7 ram çok harcıyor ve bu yüzden çabuk bitiyor şarj

Bide öyle deneyeceğim

Bide öyle deneyeceğim

ayrıca bu uygulama bende diğer klasörüne hiç dokunmuyor uygulamalarda oynama oluyor,acaba diyorum mesela asfalt 7 800 küsür ama yükleyince bende 3,3gb yer kapladı acaba bu uygulama o boşluğumu gideriyor diye düşünüyorum

Konu Sahibi

Asphalt 7 yi yüklemeden öncesi 20.44 gb olan hafızam yükledikten sonra 18.68 e düşmüştü. diğer klasörüne dokunmaması ilginç çünkü diğer klasörünü temizlemek için yazılmış bi program

- - - Eklendi - - -

Diğer klasörü araştırdığım kadarıyla, smsleri, internet explorer geçmişini, silinen dosyaları, ve oynadığımız oyunların kayıtlarını burada tutuyor. eminim başka şeylerde burada birikmekte ama araştırmak gerek

IVI-Elia

Üye
ama ben dun yaptım uyg. diğer klasörünü. Doldurdu ve sonra 3 GB yer açtı Bi sıkıntısını görmedim.Fakat başka bir sıkıntıdan dolayı flashladım flashladıktan sonra 100 mb olan diğer klasörü 50 tane uyg. Yükleyince 2gb da kaldı eskiden 5 gb oluyodu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...