Diego olmadı, Forlan...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Diego olmadı, Forlan...


Yıldız futbolcuları kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a Köln'den sonra Wolfsburg'un da "ret" cevabı verdiği iddia edildi.. Forlan içinse kapı halen açık..


İspanyol spor gazeteleri, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Brezilyalı Diego Ribas da Cunha'nın Galatasaray'dan gelen teklifi reddettiğini ve Atletico Madrid'in cevabını beklediğini ileri sürdü.

Marca gazetesi, Atletico Madrid Teknik Direktörü Gregorio Manzano'nun kafasındaki takımda, yeni transfer Falcao'nun hemen arkasındaki pozisyonda Reyes'in yanına Diego'yu da koymak istediği, Arda'yı da sol kanata vereceği belirtilirken, Forlan ve Miranda'nın takımdan ayrılacağı iddia edildi. Diego için Galatasaray'ın da teklif götürdüğü, ancak Brezilyalı futbolcunun bunu reddettiğini yazan Marca, Brezilyalı futbolcunun babasının ve menajerinin bugün Madrid'e gelerek Atletico Madrid ile masaya oturacağını savundu. İspanyol kulübünün en büyük sorunu ise Diego transferi için gerekli maddi kaynağı bulmak olarak gösterildi.

Haberlerde, Atletico Madrid ile Diego'nun anlaşamaması halinde Galatasaray'ın bu futbolcu içintekrardan umutlanabileceği de kaydedildi.

Bu arada İspanyol basını Forlan'ın takımdan ayrılacağına kesin gözüyle baksa da Uruguaylı futbolcu, basına açıklamasında, "Kulüp tarafından satılık olduğum direkt olarak bana söylenmedi. Şimdilik somut hiçbir şey yok ve Atletico ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Hakkımdaki iddialar, her yaz döneminde alışık olduğum söylentiler. 4 yıldır Atletico'dayım ve yaptıklarım belli ve aynı heyecanla da yapmaya devam edeceğim. Eğer gitmek zorunda kalırsam bu zamana kadar yaptıklarımdan mutlu olarak gideceğim" ifadelerini kullandı.

İspanyol gazeteleri, "Forlan'ın menajerinin İtalya'nın İnter takımıyla müzakerelere devam ettiğini, ancak Galatasaray ile PSG opsiyonlarının da halen açık tutulduğunu" yazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt