Haber Dhoom:3 The Game Windows Phone Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Sırf aamir khan için indiriyorum

alical33

alical33

Üye
indiriyorum konu için teşekkürler

ferdimy

ferdimy

Üye
oyun güzelde ben oyun bittikten sonra bi müzik çalıyor kısa hoşuma gitti onu bula bilirmiyim yada bilen varmı

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Dhoom 3 filminin orjinal Facebook sayfasında oyunun sadece Windows Phone için olduğu belirtilmiş

4MaGuS

4MaGuS

Üye
oyun güzelde ben oyun bittikten sonra bi müzik çalıyor kısa hoşuma gitti onu bula bilirmiyim yada bilen varmı
melodimi oyunu indirmedim ancak bulma şansınız var biraz uzun sürebilir anlatayam mı acaba

ferdimy

ferdimy

Üye
ne demek pür dikkat seni dinliyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ne demek pür dikkat seni dinliyorum
arkadaşım şidmi normalde müzikleri bulan bir program var musıxmatch diye bir şey buyur linkte verem buyur link

o sesi belki buna dinletirsen bulabilirsin normalde müzikleri kime ait olduğunu ve sözleri buluyor ancak indirme yapmıyor sanada zaten ismi lazım bu yüzden belki şöyle bir şey yapabilirsin oyunu açıp leptop veya başka bir ses kayıt cihazı ile kayıt alıp daha sonra internet açıkken buna dinleterek bulma şansın var başka aklıma bir şey geldimi dene bakalım bir işe yaracak mı merak ettim bende

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Harbici Süper .:D.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

şunu bi dinle.. tam 0:57'ye al.. o müziği mi arıyorsun?

umutgidik

umutgidik

Üye
Bu oyunu biraz daha geliştirirlerse şahane olur

ferdimy

ferdimy

Üye
arkadaşım şidmi normalde müzikleri bulan bir program var musıxmatch diye bir şey buyur linkte verem buyur link

o sesi belki buna dinletirsen bulabilirsin normalde müzikleri kime ait olduğunu ve sözleri buluyor ancak indirme yapmıyor sanada zaten ismi lazım bu yüzden belki şöyle bir şey yapabilirsin oyunu açıp leptop veya başka bir ses kayıt cihazı ile kayıt alıp daha sonra internet açıkken buna dinleterek bulma şansın var başka aklıma bir şey geldimi dene bakalım bir işe yaracak mı merak ettim bende

arkadaşım yardımın için sağol. denedim musıxmatch dinlettim dhoom machale çıktı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

şunu bi dinle.. tam 0:57'ye al.. o müziği mi arıyorsun?
evet tam aynısı gerçi oyundaki biraz daha hoş duruyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşım yardımın için sağol. denedim musıxmatch dinlettim dhoom machale çıktı
evet tam aynısı gerçi oyundaki biraz daha hoş duruyor
peki aradığın şeyi buldumu yani işini gördümü

ferdimy

ferdimy

Üye
peki aradığın şeyi buldumu yani işini gördümü
görmemmi bulduğum parçadan o yeri kestim mesaj zil sesi yaptın şimdi mesaj gelmesini bekliyorum yardımların için sağol tam aynısı olmasada musıxmatch bulduğuda güzel sorun yok yani

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
ya oyunda sensör süper valla .:D.

skynet

Üye
görmemmi bulduğum parçadan o yeri kestim mesaj zil sesi yaptın şimdi mesaj gelmesini bekliyorum yardımların için sağol tam aynısı olmasada musıxmatch bulduğuda güzel sorun yok yani

Buyur hocam tam istediğin türden :)

ferdimy

ferdimy

Üye
Buyur hocam tam istediğin türden :)
[/quo
oyun başlarken çalan o benim istediğim oyunu oynarken kaza yaptıktan sonra menüde çıkan kısa süren bi melodi var o işte
ona benzerini buldum tadaların sayesinde ama genede ilgin ve yardımın için sağol

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Sakin olun hallettim :D

Biraz düşündüm ve oyunda arabaların çok kötü durduğu düşüncesine kapıldım. O ne öyle :D

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
yoo gayet iyi ama ferrari olsa hayır demem .:D.oyunda motor lar güzel miş valla .:D.

byibo

byibo

Üye
oyun süpper gerçekten

Üst Alt