melodimi oyunu indirmedim ancak bulma şansınız var biraz uzun sürebilir anlatayam mı acabaoyun güzelde ben oyun bittikten sonra bi müzik çalıyor kısa hoşuma gitti onu bula bilirmiyim yada bilen varmı
arkadaşım şidmi normalde müzikleri bulan bir program var musıxmatch diye bir şey buyur linkte verem buyur linkne demek pür dikkat seni dinliyorum
oyun güzelde ben oyun bittikten sonra bi müzik çalıyor kısa hoşuma gitti onu bula bilirmiyim yada bilen varmı
arkadaşım şidmi normalde müzikleri bulan bir program var musıxmatch diye bir şey buyur linkte verem buyur link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o sesi belki buna dinletirsen bulabilirsin normalde müzikleri kime ait olduğunu ve sözleri buluyor ancak indirme yapmıyor sanada zaten ismi lazım bu yüzden belki şöyle bir şey yapabilirsin oyunu açıp leptop veya başka bir ses kayıt cihazı ile kayıt alıp daha sonra internet açıkken buna dinleterek bulma şansın var başka aklıma bir şey geldimi dene bakalım bir işe yaracak mı merak ettim bende
evet tam aynısı gerçi oyundaki biraz daha hoş duruyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunu bi dinle.. tam 0:57'ye al.. o müziği mi arıyorsun?
peki aradığın şeyi buldumu yani işini gördümüarkadaşım yardımın için sağol. denedim musıxmatch dinlettim dhoom machale çıktı
evet tam aynısı gerçi oyundaki biraz daha hoş duruyor
görmemmi bulduğum parçadan o yeri kestim mesaj zil sesi yaptın şimdi mesaj gelmesini bekliyorum yardımların için sağol tam aynısı olmasada musıxmatch bulduğuda güzel sorun yok yanipeki aradığın şeyi buldumu yani işini gördümü
görmemmi bulduğum parçadan o yeri kestim mesaj zil sesi yaptın şimdi mesaj gelmesini bekliyorum yardımların için sağol tam aynısı olmasada musıxmatch bulduğuda güzel sorun yok yani

Buyur hocam tam istediğin türden
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/quo
oyun başlarken çalan o benim istediğim oyunu oynarken kaza yaptıktan sonra menüde çıkan kısa süren bi melodi var o işte
ona benzerini buldum tadaların sayesinde ama genede ilgin ve yardımın için sağol