Devman 2.15 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xrz

Üye
    Konu Sahibi
Devman 2.15 Türkçe
Biraz uğraştırdı kerata ama sonunda Türkçe

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dilefgar

wapcimor

Üye
eywallah kardes.

ressam1

Üye
inmiyo bozuk link..

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(ressam1 &#064; May 3 2006, 12&#58;06 AM) [post=327234]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> inmiyo bozuk link.. [/b][/quote]

alakası yoq.link taş gib

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(ressam1 &#064; May 3 2006, 12&#58;06 AM) [post=327234]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
inmiyo bozuk link..
[/b][/quote]

link sağlam ancak arkadasımız rapidden nasıl dosya indirileceğini bilmiyor galiba. ressam1 kardeş açılan sayfada Free yazan butona tıkla sonra sayılar geriye doğru inmeye başlayacak. bittiği zaman orda kutucuklardaki harfleri yaz ve entere bas bu şekilde rapiddeki dosyaları indirebilirsin&#33;

AHMET2525

AHMET2525

Üye
nedir bu devman yani 2 gb program arsivim olmasına ragmen hic ne duydum nede gördüm

güvercin

güvercin

Üye
<div class='quotetop'>(xrz &#064; May 2 2006, 01&#58;44 PM) [post=326861]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Biraz uğraştırdı kerata ama sonunda Türkçe
[/b][/quote]
yaw bu program 6630 ile uymlu değil herhalde bunun 6630 için olanı yok mu

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(AHMET2525 &#064; May 3 2006, 12&#58;10 PM) [post=327407]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nedir bu devman yani 2 gb program arsivim olmasına ragmen hic ne duydum nede gördüm

[/b][/quote]

kardeş güzel demişssin 2 gb program arşivin varmış neden burda bizlerin paylaşımına sunmuyorsun. hemenpaylas.com veya paylas.com sitelerine elindeki programlardan yararlı olabileceğini düşündüğün ve senin kullandığın güzel programlar varsa paylaşım sitelerine yükleyip bizlerle paylaşman çok güzel olur.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; May 3 2006, 01&#58;08 PM) [post=327430]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(AHMET2525 &#064; May 3 2006, 12&#58;10 PM) [post=327407]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

kardeş güzel demişssin 2 gb program arşivin varmış neden burda bizlerin paylaşımına sunmuyorsun. hemenpaylas.com veya paylas.com sitelerine elindeki programlardan yararlı olabileceğini düşündüğün ve senin kullandığın güzel programlar varsa paylaşım sitelerine yükleyip bizlerle paylaşman çok güzel olur.
[/b][/quote]

Paylaşmak zorunda değil ki&#33;.. İsterse paylaşır.

• Beğen
Tepkiler: shark_de
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 3 2006, 01&#58;10 PM) [post=327431]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Paylaşmak zorunda değil ki&#33;.. İsterse paylaşır.
[/b][/quote]
ben paylaşmak zorundasın gibi bişey mi ima ettim paylaşıma sunarsan güzel olur dedim? yazdıklarımı sadece alıntılama iyice oku ve anla sonra yorumunu yap&#33; şayet sadece direkt alıntılama anla&#33;

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(AHMET2525 &#064; May 3 2006, 12&#58;10 PM) [post=327407]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> nedir bu devman yani 2 gb program arsivim olmasına ragmen hic ne duydum nede gördüm
[/b][/quote]

symbiandan anlayan her kullanıcının telinde olması gereken harika bir görev yöneticisidir.kapanmamakta ısrar eden proları kapayabilir,ram ı toparlatabilir,yani teldeki tüm görevleri yönetebilirsin

xrz

Üye
    Konu Sahibi
ya güvercin kardeş sırf senin için attım bu programı başka arkadaşlar da faydalansın istedim ama nafile benim arkadaşta taş gibi çalışıyo ondakini sis yapıp atcam valla

poyraz_216

Üye
kardeş link cehnnemin yolunu tutmuş

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Link Ölmüş.. Buyrun Yenisi..

• Beğen
Tepkiler: s_taskin1986

aras911

Üye
arkadaşlar devman nedir? ne işe yarar? lütfen bu konuya bir açıklık getirelim..:nono:

sariseytan

Üye
teşekkürler paylaşım için

habbuj

habbuj

Üye
hakkaten ne işe yarıyo bu program açıklama yapın lütfennnnn

son_soz

son_soz

Üye
nedir bu devman ne işe yarıyor keşke onuda yazsaydın ne oldugunu bilmedigim için indirsemm indirmesemmi düşünüyorum :)))

featnuri

Üye
arkadaşım keske ne olduğundan da biraz bahsetseydin.sanki herkes biliyo da türkçesini bekliyor gibi :)
neyse yine de emeğine sağlık.

nişancı_08

Üye
hakikaten kardeş bu ne işe yarar ? napalım bi yerlerden araştırcaz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt