doğru eski insanlar çok büyük bunun sebebi insanların çoğalması ve dünyada gereken yerin azalması şuan da doğanların ölenlerden çok olduğunu biliyormuydunuz. ve ahirette kıyamet zamanı bunca insan nerde toplanacak biliyomusunuz güneş ile dünyaarasında olan dönengeçte toplanacak çünkü insan oğlu sürekli çoğalıyo ve insanlar dünyada yer kaplamamısı için bence ALLAH tarafından nesil küçültülüyogerçek olsa bile eskiden insanların boyu 3-4 metre oldugunu biliyorum.Nesil gittikçe küçükleşiyor bilmem farkında mısınız ? Osmanlı zamanında adam tek tokatta At öldürüyormuş..Demek ki o kadar irilermiş.biz şu anda boy ve cüsse olarak küçülmüş nesilleriz dahada küçük oluyor insanoğlu bence...
Beni anlattın gibi geldi bir angerçek olsa bile eskiden insanların boyu 3-4 metre oldugunu biliyorum.Nesil gittikçe küçükleşiyor bilmem farkında mısınız ? Osmanlı zamanında adam tek tokatta At öldürüyormuş..Demek ki o kadar irilermiş.biz şu anda boy ve cüsse olarak küçülmüş nesilleriz dahada küçük oluyor insanoğlu bence...

Samsun55™;2906268' Alıntı:Beni anlattın gibi geldi bir an![]()