Tavsiye Developer Unlock Hakkında

Konu Sahibi
Developer Unlock Hakkında
Daha önce c++,c#,php,css,html kullanmıştım.Windowsun app studiosunu kullanarakda lumia pusher tarzı bir program geliştirmiştim.Fakat cok kısıtlı olduğu için bugün pcme w8 pro kurdum şuanda vs2012 iniyor.sdkyıda kuracağım 2 saata kalmaz.Fakat size bir sorum olacak.App studioda programı yapınca bi qr kod veriyordu onu okudup hemen kurabiliyordum programı telefonuma.Acaba vsde bir program yazınca nasıl telefonuma yükleyebilirim.Bunun için developer unlock şartmıdır ? Eğerki şartsa bana bunu nasıl alabileceğimi gösterir misiniz? Ne yazık ki 99dolarım yok bu yüzden satın alamam. Acaba yardımcı olur musunuz.
NOT: developer unlock bedavaya uni eposta ile oluyormuş ama ne yazık ki lise1e gidiyorum. Fakat bu işlere gerçekten çok meraklıyım. Yardım ederseniz sevinirim. Hiç değilse yaptığım programı kendi telefonuma kursam yeterli olur.allah aşkına birileri yardım edebilirmi gerçekten çok önemli?

papakudioflu

Emekli Yönetici
sana bu konuda yardımcı olabilecek konu yazılım destek bölümü de mevcut. Ayrıca Developer hesabı da 99 değil 19$'a indirildi.

Merhaba,

Windows Phone 8 Software Development Kit içerisinde "Application Deployment" isimli bir uygulama var. Onunla .zap uzantılı uygulamaları telefonunuza kolayca yükleyip test edebiliyorsunuz. Ancak cihazınızın "Developer Unlock" olması gerekiyor.

Developer Unlock için sizin de belirttiğiniz gibi 2 yol var.

1)Ücretli üyelik için: para ödemek.
2)Ücretsizden faydalanmak için: üniversite öğrencisi ve edu uzantılı mail sahibi olmak.

İkincisi için alternatif bir yol (daha doğrusu açık) bulunmuştu.
Üniversite öğrencisi ve edu mail adresi olmayan sıradan insanlar da kendisini üniversite öğrencisi gibi sisteme tanıtıp developer unlock yapabiliyorlardı.

Bunun için sahte sosyal güvenlik numarası, sahte isim ve adres kullanarak Amerika'daki kolejlerden birine dışardan öğrenci olarak yazılıyor, oradan edu'lu adres alıyor ve onunla Microsoft'tan üniversite öğrencisiymiş gibi ücretsiz developer unlock yapabiliyordunuz.
(Ben öyle yapmıştım)

Ancak bu açık sonradan keşfedilmiş olacak ki geçtiğimiz aylarda kapatıldı. Artık o sahte kaydın yapıldığı kolej sayfasına erişim yok. Yani o yöntemi kullanamadığınız için artık gerçek bir edu'lu e-mail bulmak zorundasınız.

Ayrıntılı bilgi için Yazılım Destek bölümümüzde bulunan sabit konumuzdan faydalanabilirsiniz.

https://www.maxicep.com/forum/konu/windows-phone-8-developer-unlock.751124/

Konu Sahibi
ikinizde yardımcı olmaya çalışıyorsunuz cok teşekkürler fakat sonuç olarak gene bir çözüm yolu yok.Anladğım kadarıyla şuan tek yol bir arkadaştan edu.tr mail bulma ?

(5tane kuzenim uniye gidiyor.Onlardan istesem diyorum fakat şu anda ulaşamam )

acaba vsde yazdığım programları bilgisayarda açamazmıyım emulatör tarzı ?

alical33

Üye
abi benm edu uzantılı e postam var nasıl unlock edebilirim bu hesapla ?

alical33

Üye

Devamı yazılım destek bölümümüzdeki Developer Unlock konusunda
abi baktımda doğrulama kodu adresinize gönderildi diyorda ms hesabına bakıyorum bişey yok edu.tr ile biten e postayıda nereden nasıl açıp gelen maillere bakacağımı bilmiyorum

hepsi var araştırdım benim işlemci birşeyi desteklemiyormuş core2 sanırım

Benim PC'de 4GB Ram ve Intel i3 550 İşlemci var.
Sorunsuz yükleniyor. Sizin işlemciniz nedir?
Eğer Intel i3-i5-i7 serisi ise yüklenmesi lazım diye düşünüyorum

abi baktımda doğrulama kodu adresinize gönderildi diyorda ms hesabına bakıyorum bişey yok edu.tr ile biten e postayıda nereden nasıl açıp gelen maillere bakacağımı bilmiyorum

Üniversite tarafından, öğrencilerin maillerini kontrol etmeleri için bir login adresi tanımlanmıştır muhakkak.
Genellikle "kurumsal mail login ekranı" adresleri başında www olmadan posta veya mail diye başlar. Örneğin: gibi.

Bu şekilde login ekranına gidip sahip olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile üniversite mailinize giriş yapmanız gerekir.

alical33

Üye
abi ben hitit üniversitesinde okuyorumda verdiğin linkteki marmara yerine hitit yazdım sunucu bulunamadı maaleef

alical33

Üye
Yanlış yazdığın herhangi bir şey yoksa muhtemelen üniversitenin bilgi işlem yada öğrenci işleri ile iletişim kurman gerekecek.
neyse ozaman tatil dönüşü bi bakarım sağol abi yardımların için hadi hayırlı geceler