muratangin
Üye
-
Konu Sahibi
-
acaba vsde yazdığım programları bilgisayarda açamazmıyım emulatör tarzı ?
Bilgisayarda çalıştırırsınız onda problem yok.
Zaten SDK'nın içinde emulatör de var.
suan yaptım fakat sdk kurarken sisteminiz karşılamıyor tarzı bir şey yazdı
?
abi benm edu uzantılı e postam var nasıl unlock edebilirim bu hesapla ?
64Bit Windows8Pro ve En az 4GB ram olması gerekiyor bilgisayarınızda?
abi baktımda doğrulama kodu adresinize gönderildi diyorda ms hesabına bakıyorum bişey yok edu.tr ile biten e postayıda nereden nasıl açıp gelen maillere bakacağımı bilmiyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Devamı yazılım destek bölümümüzdeki Developer Unlock konusunda
hepsi var araştırdım benim işlemci birşeyi desteklemiyormuş core2 sanırım
abi baktımda doğrulama kodu adresinize gönderildi diyorda ms hesabına bakıyorum bişey yok edu.tr ile biten e postayıda nereden nasıl açıp gelen maillere bakacağımı bilmiyorum
abi ben hitit üniversitesinde okuyorumda verdiğin linkteki marmara yerine hitit yazdım sunucu bulunamadı maaleefÜniversite tarafından, öğrencilerin maillerini kontrol etmeleri için bir login adresi tanımlanmıştır muhakkak.
Genellikle "kurumsal mail login ekranı" adresleri başında www olmadan posta veya mail diye başlar. Örneğin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgibi.
Bu şekilde login ekranına gidip sahip olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile üniversite mailinize giriş yapmanız gerekir.
abi ben hitit üniversitesinde okuyorumda verdiğin linkteki marmara yerine hitit yazdım sunucu bulunamadı maaleef
abi çok sağolda e postayı yazdım bu seferde şifremi kabul etmiyor sanırım bu iş olmayacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi çok sağolda e postayı yazdım bu seferde şifremi kabul etmiyor sanırım bu iş olmayacak
124610073@ogrenci.hitit.edu.tr adres bu bu şekilde yazıyorum okulun verdiği şifreyi hiç değiştirmedim wifi ağınada bu adres ve şifre ile giriyorum ama burada sürekli yanlış diyorMuhtemelen ilk kutuya e-posta adresini tam olarak yazman gerekiyor.
Örneğin: alical33 diye değil de alical33@hitit.edu.tr şeklinde...
124610073@ogrenci.hitit.edu.tr adres bu bu şekilde yazıyorum okulun verdiği şifreyi hiç değiştirmedim wifi ağınada bu adres ve şifre ile giriyorum ama burada sürekli yanlış diyor
neyse ozaman tatil dönüşü bi bakarım sağol abi yardımların için hadi hayırlı gecelerYanlış yazdığın herhangi bir şey yoksa muhtemelen üniversitenin bilgi işlem yada öğrenci işleri ile iletişim kurman gerekecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?