muratangin
Üye
Developer Unlock Hakkında
Daha önce c++,c#,php,css,html kullanmıştım.Windowsun app studiosunu kullanarakda lumia pusher tarzı bir program geliştirmiştim.Fakat cok kısıtlı olduğu için bugün pcme w8 pro kurdum şuanda vs2012 iniyor.sdkyıda kuracağım 2 saata kalmaz.Fakat size bir sorum olacak.App studioda programı yapınca bi qr kod veriyordu onu okudup hemen kurabiliyordum programı telefonuma.Acaba vsde bir program yazınca nasıl telefonuma yükleyebilirim.Bunun için developer unlock şartmıdır ? Eğerki şartsa bana bunu nasıl alabileceğimi gösterir misiniz? Ne yazık ki 99dolarım yok
bu yüzden satın alamam. Acaba yardımcı olur musunuz.
NOT: developer unlock bedavaya uni eposta ile oluyormuş ama ne yazık ki lise1e gidiyorum. Fakat bu işlere gerçekten çok meraklıyım. Yardım ederseniz sevinirim. Hiç değilse yaptığım programı kendi telefonuma kursam yeterli olur.allah aşkına birileri yardım edebilirmi gerçekten çok önemli?
bu yüzden satın alamam. Acaba yardımcı olur musunuz.NOT: developer unlock bedavaya uni eposta ile oluyormuş ama ne yazık ki lise1e gidiyorum. Fakat bu işlere gerçekten çok meraklıyım. Yardım ederseniz sevinirim. Hiç değilse yaptığım programı kendi telefonuma kursam yeterli olur.allah aşkına birileri yardım edebilirmi gerçekten çok önemli?
)