bulutsuzgece
Üye
demin yok ama şimdi var
DEMİN bu espri yoktu ama şimdi var. kötü olanda bu zaten dostum
Hadi bakalım akmasada damlıyor. Bu sızıntılar azSome features are part of the Windows Phone 8.1 Update 2, such as SMS forwarding, variable snooze times, Live Folders and VPN improvements.
Sms yönlendirme, canlı dosyalar, değişken erteleme,süreleri ve kullanıcı için VPN geliştirmeleri Update 2 ile gelebilir.
Bunlar Update 1 ile geldi diye biliyorum. Hatta şu an hepsi mevcut.Some features are part of the Windows Phone 8.1 Update 2, such as SMS forwarding, variable snooze times, Live Folders and VPN improvements.
Sms yönlendirme, canlı dosyalar, değişken erteleme,süreleri ve kullanıcı için VPN geliştirmeleri Update 2 ile gelebilir.
Bunlar Update 1 ile geldi diye biliyorum. Hatta şu an hepsi mevcut.
Kullanıcı için VPN geliştirmeleri ; iş için değil direk olarak son kullanıcının basit bir şekilde Vpn ayarlamasının sağlanması ki bu muhtemelen Purevpn, hotspot shield, Tunnelbear gibi uygulamaların da önünü açacak. Canlı Klasörler; mevcut klasörlerin içindeki uygulama Karolarının da canlı karo olarak güncellenmesi, erteleme saatini değişken olarak ayarlama ; mesela birinci erteleme 5 dakika ikinci erteleme 10 dakika gibi. Bunlar var mı? Erteleme saatini belirlemenin geldiğini biliyordum ama hiç kurcalamadım.Bunlar Update 1 ile geldi diye biliyorum. Hatta şu an hepsi mevcut.
O kadar detaylısı yok ama denilenlerin hepsi varKullanıcı için VPN geliştirmeleri ; iş için değil direk olarak son kullanıcının basit bir şekilde Vpn ayarlamasının sağlanması ki bu muhtemelen Purevpn, hotspot shield, Tunnelbear gibi uygulamaların da önünü açacak. Canlı Klasörler; mevcut klasörlerin içindeki uygulama Karolarının da canlı karo olarak güncellenmesi, erteleme saatini değişken olarak ayarlama ; mesela birinci erteleme 5 dakika ikinci erteleme 10 dakika gibi. Bunlar var mı? Erteleme saatini belirlemenin geldiğini biliyordum ama hiç kurcalamadım.
Demekki geliştirmeye devam ediyorlarO kadar detaylısı yok ama denilenlerin hepsi var
Uygulama olmayınca kasmıyor işte kardeş. Buzdolabım var ama içinde saklayacak birşeyim yok ne işe yaradı o buzdolabıYa arkadaşlar takmışsınız mağazaya bugün kardeşimin andoroid cihazını inceledim donmaktan kasmaktan kullanamıyor bizlerde böyle sorun yok varsın uygulamalar sıkıntı olsun.
Ya arkadaşlar takmışsınız mağazaya bugün kardeşimin andoroid cihazını inceledim donmaktan kasmaktan kullanamıyor bizlerde böyle sorun yok varsın uygulamalar sıkıntı olsun.
Uygulama olmayınca kasmıyor işte kardeş. Buzdolabım var ama içinde saklayacak birşeyim yok ne işe yaradı o buzdolabı
komikti bu arada @Nextman admin size biraz Android hatıralarını anlatsın isterseniz. Ben sıkıldım anlatmıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?