Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamsızlık
Sponsorlu Bağlantılar
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
Devamsızlık
beyler bi sorum olcak ben lise 4 de gidiyorum özürsüz devamsızlık 40 gün özürlü 4.5 gün toplam 44.5 gün yani bi sorun olurmu?
Mesut Aktaş
Co-Admin
özürsüz 39.5 gün değil miydi, eğer doğruysa sen kaldın
NEXUS
Üye
Geçmiş Olsun Özürsüz Devamsızlık sınırı 10 gün.
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
tam tersi işte hacı yanlış yazmısım
NEXUS
Üye
özürlü devamsızlık 35 gün. galiba.
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
yok hacı toplam 45 günü geçmicek işte toplam 44.5 olmus özürlü 40 gün özürsüz 4.5
Öle Değil.
Özürlü Devamsızlık 35 Gün.
Özürsüz Devamsızlık 10 Gün
Toplam 45 Gün.
İnternette Öle Yazıyor.
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
ölede işte benimki özürlü 40 gün özürsüz 4.5 internette arastırdım özürlü özürsüz toplam 45 günü geçmicek diyo
Mesut Aktaş
Co-Admin
bende yanlış yazmışım velin ile bi git okula
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
şurda 10 gün kaldı vay la sorun cıkmasın bide basımıza
NEXUS
Üye
''Ayrıca velinin yazılı beyanı da özür belgesi kapsamında değerlendirilecek ve devamsızlık konusunda velinin takip sorumluluk ve insiyatifi arttırılacak.'' şöyle birşey yazıyor , ailenle bi git istersen okula
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
gidecem artık 10 gün sonra mezun olcam başımıza iş almayalım diplomamı alırım kapatırım defteri yeter.
TurboCall
Üye
45 günü toplam geçmediyse bişey olmaz kaçıncı sınıf
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
lise 4 44.5 devamsızlık geçmedi 45 şi
codblackops2
Üye
Kardeşimde lise 4te.ozurlu devamsizligin 35 olursa kaliyorsun.ozurlude sınır 34.5 ozursuzde 9.5 . Muduruyle konustugumda boyle dedi..bizde rapor ayarladik ozurlu 34 ozursuz 7ydi galiba su an
theottomandg
Üye
Konu Sahibi
İçimi kararttınız ya tamam okula gidecem müdüre gidecem konusacam daha fazla içimi karartmayın