Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

halil_2550

halil_2550

Üye
sonra atı aşşağı attım ve yanlışlıkla bi adamın başına düştü ve adam

smbyncyz

Üye
takım elbise ölçüsü verdim sonrada arkadaslarla pikniğe gittik

ugur1000

ugur1000

Üye
yahu oldurdunuz benı vıcdansızlar :nono:

adam ölmüştü ölen adamın kimliğine bakıldı ve o mesutgaga idi

(herşey karşılıklı :bud: )

x-scarface

x-scarface

Üye
Mesutgaga ölmemiş morg'dan kalktı yürüdü :oha:

ugur1000

ugur1000

Üye
Mesutgaga ölmemiş morg'dan kalktı yürüdü :oha:
sonra yürüken güvenlik korktu ve kafasına sıktı bende o anda okulda kitap okuyodum (O ADAM OLECEK !!!) :bud:

- - - Eklendi - - -

edit : mesutgaganın kafasına sıktı

kunduzz01

Üye
Ani bir refleksle guvenliğin kolunu kıvırdı ve guvenlik kendini kafasından vurdu. :d:
(o adamı oldurmek kolay değil)

achambo

achambo

Üye
gömdüler ama o anda mezardan sesler gelmeye başladı herkes şaşkındı

ugur1000

ugur1000

Üye
mesutgaga zombi olmuştu artık yarı vampirdi.derhal kan bulmak zorundaydı
(bak öldürürüm seni beni sinir ediyorsun :D beni hemen öldürdün kendin bir türlü ölmüyosun :kop:)

cenazede achambo vardı ve mesut ilk onu gördü ve yaklaşmaya başladı eğer ısırırsa oda zombi olacaktı

(etfırt mod :bud:)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
(bak öldürürüm seni beni sinir ediyorsun :D beni hemen öldürdün kendin bir türlü ölmüyosun :kop:)

cenazede achambo vardı ve mesut ilk onu gördü ve yaklaşmaya başladı eğer ısırırsa oda zombi olacaktı

(etfırt mod :bud:)

(hahah :D ) ama onu ısırmadı .insanları yemek vicdanına agır gelirdi.birkac gün önce öldürdügü kod adı ugur1000 olan ajanın cesedini yemeye karar verdi.ve mesutgaga tabutu acıp leşin cesedini yedi.artık karnı doymuştu :D:D:D şimdi parti zamanı....hemen bara koyuldu...

ugur1000

ugur1000

Üye
lakin bira içerken ugur1000 in vücuduyla (ceset değil :D) bira tepkimeye girer ve karnında gaz olur herkesin ortasında osurur :D

- - - Eklendi - - -

(4ever Etfırt mode :kop2:)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
lakin bira içerken ugur1000 in vücuduyla (ceset değil :D) bira tepkimeye girer ve karnında gaz olur herkesin ortasında osurur :D

- - - Eklendi - - -

(4ever Etfırt mode :kop2:)

herkes kokuya bayılır .hemen bir şişe kapıp kokuyu hapsederler.

kunduzz01

Üye
Bardan biri sigarasını yakmak için cakmağı atesledi. Bar gaganın doğalgazıyla doluydu ve buyuk bir patlama oldu. Yangın cıktı. Herkez yanmaya basladı. Gaganın bedenide yandı kul oldu. Kulleri cıkan fırtınada etrafa ucustu boylece gaga oldu. Tesadufen bende ordan askımla gecip eve gittim.

Shaunx

Shaunx

Üye
Kullerinden dogan gaga anka kusu gibi kirmizimtirak bur bedene burundu. Irdan gecen harry pottera selam verdi

kunduzz01

Üye
Heri poter mesutgagayı oldurmek isteyenlere karsı korumak icin gagaya buyu yapıp wc fırcasına cevirip insanların ve butun canlıların giremediği bir kuyuya fırcayı attı boylece oldurmek isteyenler gagaya ulasmasını engelledi. Supurgesine atlayıp okuluna gitti.

ugur1000

ugur1000

Üye
derken heri potır :D ın süpürgesi bozuldu ve yere düştü oldu

Shaunx

Shaunx

Üye
Dambildor gelip ayiltti heriyi. Sonra ordan gecen bir adam herinin cep telefonunu gasp etti. Onune gelen ilk aliciya satti. Telefonun sim karti...

Üst Alt