sonra yürüken güvenlik korktu ve kafasına sıktı bende o anda okulda kitap okuyodum (O ADAM OLECEK !!!)Mesutgaga ölmemiş morg'dan kalktı yürüdü![]()

Mesutgaga ölmemiş morg'dan kalktı yürüdü![]()
)beni öldürenin sonu buduryahu iki gün foruma girmedik.arkamdan fitnemi yapıyonuz)

beni öldürenin sonu buduryahu iki gün foruma girmedik.arkamdan fitnemi yapıyonuz)

gömdüler ama o anda mezardan sesler gelmeye başladı herkes şaşkındı
(bak öldürürüm seni beni sinir ediyorsunmesutgaga zombi olmuştu artık yarı vampirdi.derhal kan bulmak zorundaydı
beni hemen öldürdün kendin bir türlü ölmüyosun
)
)(bak öldürürüm seni beni sinir ediyorsunbeni hemen öldürdün kendin bir türlü ölmüyosun
)
cenazede achambo vardı ve mesut ilk onu gördü ve yaklaşmaya başladı eğer ısırırsa oda zombi olacaktı
(etfırt mod)
) ama onu ısırmadı .insanları yemek vicdanına agır gelirdi.birkac gün önce öldürdügü kod adı ugur1000 olan ajanın cesedini yemeye karar verdi.ve mesutgaga tabutu acıp leşin cesedini yedi.artık karnı doymuştu 

şimdi parti zamanı....hemen bara koyuldu...lakin bira içerken ugur1000 in vücuduyla (ceset değil) bira tepkimeye girer ve karnında gaz olur herkesin ortasında osurur
- - - Eklendi - - -
(4ever Etfırt mode)
Kullerinden dogan gaga anka kusu gibi kirmizimtirak bur bedene burundu. Irdan gecen harry pottera selam verdi