Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
mesutgaga
Üye
lady gaga konserinden sonra amerikada bol büyücü oldugunu duymuştum büyücü aradım texas sokaklarında usulca yürüyordum birden kasırga cıktı ve eve sıgındım.ev cok garipti büyü kazanları vardı sanki ben bi büyücü evindeydim...
halil_2550
Üye
ve birden uçan bi çorap yanıma geldi ve beni sarmaladı (bu arada çorap çok pis kokuyodu) ve beni büyücünün yanına götürdü ama daha çok bi cadıya benziyodu ve
mesutgaga
Üye
cadı benim köpek bedeninde hapsolmuş bir insan oldugumu anlayınca beni eski halime cevirdi ama beni tutsak aldı.beni odunluk gibi bi yere koydu.burdan cıkmam gerek.....
halil_2550
Üye
ama çıksam kasırga beni yutardı ne yapmalıyım diye düşünüyodum ve birden
mesutgaga
Üye
kasırganın bitmesüni bekledim ayagıma baglı olan iplerden ayakkabımı cıkararak kurtuldum.elimdeki ipleri başparmaklarımın alt kemiklerini kırarak kurtuldum.sıra kapıyı acmaktaydı bunu nasıl yapıcaktım.....
Kayahan14
Üye
Kapıyı uçan kafayla açmaya çalıştım ama başım yarıldı sonra tekrar cadı aldı beni
mesutgaga
Üye
cadıyada ucan kafa attım koşarak kactım gözüne kafa attıgım icin.ben bi süre göremediginden sihirde yapamadı.uzaklaşmam icin bu süre yetti acilemn türkiyeye dönmem icün havaalanına girmem gerekti...
halil_2550
Üye
ama yeterli param yoktu ve
mesutgaga
Üye
biraz dilencilik yaptım hemen 1000 $ kazandım.zengin olduktan sonra soyuldum ve :3....
halil_2550
Üye
tekrar denizci oldum bi kaç yıl sonra da korsana dönüşmüştüm artık denizleri çok iyi biliyodum ve artık bi mürettebatımla gemim vardı
Shaunx
Üye
Murettebatimin hepsi kadindi. Gosteriyolardi ama is gormuyolardi. Vermeleri icin
ucan hollandalı adlı gemiyi kimse yenemiyordu.omu yenmek icin gemimi geliştirtmeliydim bolca gemi soymalıydık.bolca altın topladık ve en iyi marangozcuyu getirdim gemime en iyi toplardan yaptı.artık hazırdık....
Kayahan14
Üye
Ve bizden 2 kat büyük bi gemi geldi savaşa başladık
mesutgaga
Üye
4 lü toplarımızın tadına baktırdık.ve jack sparrowwww...bize yardım icin gelmişti karşı geminin kaptanını alnının tam ortasından vur ve...
Kayahan14
Üye
Kaptana bir şey olmaz sonra kaptan bizim gemiye bir top attığı sırada (işleri zorlaştırmayı çok seviyorum )