Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

halil_2550

halil_2550

Üye
ve hemen kalbimin keyfini çıkarıp

mesutgaga

mesutgaga

Üye
çöpe attım ...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Çünkü yenisini aldım

mesutgaga

mesutgaga

Üye
karnım cok acıkmıştı hastaneden yeni cıkmıştım.kırda sütü oolan bi inek gördüm.hazır kimse yokken egilip memesinden süt emdim bi güzel enerji aldıktan sonra...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
kalbimi yerinden bu enerjiyle tekrar söktüm

- - - Eklendi - - -

ve öldüm yeter artık ya öleyim kurtulayım

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ama sökülmüyor olmuyor.cünkü o benim kalbimdi.ben ölmek istemiyordum babası oldugum cocuklarımın torunlarının cocukları icin yaşıyordum onları yalnız bırakamazdım.bundan sonra asla ölümü düşünmicem bana ölüm yasak...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
dedim ve bu düşünceden asla kurtulamıyordum ne yapmam lazımdı

mesutgaga

mesutgaga

Üye
ve sonunda kurtuldum.düşüncelerimi bi kavanoza hapsedip denize fırlattım.sonra eve gidip arkilerle kantır takıldık

halil_2550

halil_2550

Üye
Ve kantirda berbattim sonra canim sikildi ve nova oynamaya karar verdim

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Nova oynarken bişey farkettim telefonun ekranında yavaş yavaş parlaklıklar oluşmaya başladı ekran birden karardı ve karanlık bi hortum beni telefonun icine cekti.inanamıyorum nova 2 deydim.savaşmalıydım.ölmemeliydim...

halil_2550

halil_2550

Üye
Ve ölüm maçindaydim tabi bi.çarem vardi ve bu bu el ölmemem gerekiyordu sonra belki tekrar dünyaya işinlanabilirim ama savaş başlamişti ve bende korkak bi.tavuk gibi saklanmiştim

• Beğen
Tepkiler: mesutgaga
mesutgaga

mesutgaga

Üye
ama tüm cesaretimi toplayıp bu macı ölmeden atlamıştım hayatımın en hycanlı günüydü.ama ışınlanmam icin yapmam gereken neydi.sanırım bulmuştum....

• Beğen
Tepkiler: halil_2550
halil_2550

halil_2550

Üye
Eğer telefonun hafizasina karişabilirsem belki telefonun internetini keser ve ordan çikarım

mesutgaga

mesutgaga

Üye
telefonun netini kestim ve kurtuldum oh oouwww bi sorun vardı.telefonun icinde hapis olmuştum wonderın ekranına vuruyorum kırmaya çalışıyorum olmuyor.ama novadan kalma bi silah vardı sırtımda.cama füze fırlattım ve camı kırdım cıkmayı başardım .eski halime dönmüştüm ...

• Beğen
Tepkiler: halil_2550
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sonra telefona virüs bulaştı ve beni içine çekmeye başladı bu sefer zombie infection oyununun içindeydim ve şu zombilerden bir türlü kurtulamamıştım dahası yanıma savaşçı da gelmişti ve büyük bi zombi beni yedi ama hala midesinin içindeydim sonra savaşçı

Shaunx

Shaunx

Üye
Gobek atmaya basladi. Sasirmistim ve aynaya...

halil_2550

halil_2550

Üye
Ayna ayna söyle bana benden yakişiklisi varmi bu dünyada dedim ve

mesutgaga

mesutgaga

Üye
konu karman corman oldu kırıldım gülmekten :D

halil_2550

halil_2550

Üye
Dewam ett gagaa :sly:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
evet var jack sparrow dedi bende aynaya bişey fösterdim ve sustu.gösterdigim şeyyyy....

Üst Alt