Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Style72

Üye
arkadaşlar yazmak istemiyorum artık tam güzel bir şey bulmuşken. Biri çıkıp hepsi rüyaymış diyor .

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Eve hırsız girmiş ve yeni aldığım htc one x'i çalmış!

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yazmak istemiyorum artık tam güzel bir şey bulmuşken. Biri çıkıp hepsi rüyaymış diyor .

+1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim?

Style72

Üye

- - - Eklendi - - -

+1. Ne dersiniz artık rüyaymış diyen olursa ondan değilde bi önceki mesajdan devam edelim?

Kabul

pro.engineer

pro.engineer

Üye

- - - Eklendi - - -

bana uyar

semihguney

semihguney

Üye
bende gittim hırsızın telefonunu çaldım

codblackops2

codblackops2

Üye
Meğerse rüyaymış :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bende gittim hırsızın telefonunu çaldım

ondada galaxy s3 varmış.yolda ona bakarak gidiyordum.bi veled elimden kapıp kaçmaya başladı.peşinden koşuyordum.bi ara sokağa girdi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Peşini bıraktım ve önde giden ninede İphone 4s vardı ve sordum kaç gb diye 64 dedi ve kaptım kaçtım..Nine tabi yetişemedi ..Ben hırsızlığı sevmiştim ve zevk alıyordum çalarken

tarxhn

tarxhn

Üye
tabii bu yaptıgımının hastalık oldugunu biliyordum ama olsun ben zaten psikolojik teknoloji delisiyim.hemen batmobile binip

15097

15097

Üye
kaçtım derken karsıma s3'ü olan bir adam çıktı ve ben 32 gb'lık s3'ü de çalmıştım ben artık

codblackops2

codblackops2

Üye
sonra düşündüm ula bu kadar telefonu ne yapcam ben :D

tarxhn

tarxhn

Üye
hemen gidip tezgahta telefon satıcısıyle başladım konuşmaya

codblackops2

codblackops2

Üye
TAbi ben rahat dururmuyum.Adam arkası dönükken çaldım bir tane htc one x

Enes

Enes

Üye
konuşurken tekrar o duygu geldi içimden ve orada telefonları da çaldım kaçıyordum..

tarxhn

tarxhn

Üye
başladım içindeki resimlere bakmaya birde ne göreyim...

codblackops2

codblackops2

Üye
çırılçıplak erkek resimleri

tarxhn

tarxhn

Üye
sandım ama bu benim fantazimden öte birsey değildi. tekrar elimde telefonlarla koşmaya başladım ki

Enes

Enes

Üye
sürekli aklımda bir yerlerden telefon çalmak geçiyordu hepsi benim olmalıydı hepsi ! sokağı döndüm ve önüme çıkan ..

codblackops2

codblackops2

Üye
herkesin cebinden telefonu araklamaya başladım

Üst Alt