Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ondada galaxy s3 varmış.yolda ona bakarak gidiyordum.bi veled elimden kapıp kaçmaya başladı.peşinden koşuyordum.bi ara sokağa girdi.
MasteLaa
Üye
Peşini bıraktım ve önde giden ninede İphone 4s vardı ve sordum kaç gb diye 64 dedi ve kaptım kaçtım..Nine tabi yetişemedi ..Ben hırsızlığı sevmiştim ve zevk alıyordum çalarken
tarxhn
Üye
tabii bu yaptıgımının hastalık oldugunu biliyordum ama olsun ben zaten psikolojik teknoloji delisiyim.hemen batmobile binip
15097
Üye
kaçtım derken karsıma s3'ü olan bir adam çıktı ve ben 32 gb'lık s3'ü de çalmıştım ben artık
codblackops2
Üye
sonra düşündüm ula bu kadar telefonu ne yapcam ben
tarxhn
Üye
hemen gidip tezgahta telefon satıcısıyle başladım konuşmaya
codblackops2
Üye
TAbi ben rahat dururmuyum.Adam arkası dönükken çaldım bir tane htc one x
Enes
Üye
konuşurken tekrar o duygu geldi içimden ve orada telefonları da çaldım kaçıyordum..
tarxhn
Üye
başladım içindeki resimlere bakmaya birde ne göreyim...
codblackops2
Üye
çırılçıplak erkek resimleri
tarxhn
Üye
sandım ama bu benim fantazimden öte birsey değildi. tekrar elimde telefonlarla koşmaya başladım ki
Enes
Üye
sürekli aklımda bir yerlerden telefon çalmak geçiyordu hepsi benim olmalıydı hepsi ! sokağı döndüm ve önüme çıkan ..