Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Heroata

Heroata

Üye
Illuminatiden rihanna ile katty parry i gördüm ve haarp ile ilgili konuşuyorlardı. dedim urfada ne işleri vardı :D ve onlarla gittim ve konustum onlarla haarp ne ? Anlattılar korktum ama en azından dünyayı kurtarabilirdik :D haarpi başlattık sesler çıkıyordu ve tum zombiler ile kurtlar ile zombikurtlari öldürdük tsunami ve depremlerle

- - - Eklendi - - -

(Cıvıttık ya .d biraz ölsün şu zombikurtlar)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Açıköğretime yazıldım ve psikolog oldum.Muayenehaneme hep korkutucu mektuplar geliyordu .. Sanki biri

Style72

Üye
Illuminatiden rihanna ile katty parry i gördüm ve haarp ile ilgili konuşuyorlardı. dedim urfada ne işleri vardı :D ve onlarla gittim ve konustum onlarla haarp ne ? Anlattılar korktum ama en azından dünyayı kurtarabilirdik :D haarpi başlattık sesler çıkıyordu ve tum zombiler ile kurtlar ile zombikurtlari öldürdük tsunami ve depremlerle

- - - Eklendi - - -

(Cıvıttık ya .d biraz ölsün şu zombikurtlar)

urfa da olan deprem ve tsunamide çok az sayıda zombikurt kurtuldu ve onlar kuzey amerika kıtasına taşındı. Abd kanada meksika nın tamamı zombikurtlaşmıştı. Orada normal insan kalmamıştı :D dünya 2 kutuba ayrılmıştı. Zombikurtlar ve normal insanlar. Ve gerçek savaş şimdi başlaYACAKTI.

YAŞASIN ZOMBIKURTLAR.

Heroata

Heroata

Üye
Fakat insanların sayısı daha çoktu doğumlar hızlanmıştı çocuklar eğitiliyordu ve 20 yıl sonra zombikurtlar hiçbir gelişme gösteremedi ve insanların lazer silahları ve lazer silahlarından on kat daha güçlü magnum-xx2-m-a3 silahları oldu tabi sadece bunlarla kalmadı...

Savaş artık başlamıştı ve ben çok rahattım herkes gibi önüme gelen olağanüstü varlıkları yok ediyordum

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
zombikurtlar da boş durmuyordu zaman içine evrim geçirerek akıllarını kullanabiliyordu. Geliştirdikleri silahlarla milyonlarca normal insanı oldürüyordu. Güney ve kuzey amerika ve antartika kıtasının tamamı onların elindeydi. Ve uzaya çıkmaya başladılar zombikurtlar uzayın tamamı onların elindeydi artık ....... ve yavaş yavaş avrupa kıtasını ele geçirmeye başladılar.... Sonra.................. :)ZOMBİKURTLARIn YAŞAMASINDAN YANAYIM,

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:zzz:

15097

15097

Üye
:zzz: yanayım derkeeennneee bir çocuk gözüktü oralardan bir yerlerden :kop2: :kop:

codblackops2

codblackops2

Üye
gittim çocuğun nerden gözüktüğüne baktım

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar diyorum size herkes 1 cümle yazsın amacımız gülmek eğlenmek değilmidir uzun uzun yazıyorsunuz insanın okuyası gelmiyor.misal ilk 20 sayfaya bakın .ilk 20 sayfa gayet komik ama bu sayfalar çok sıkıcı. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
semihguney

semihguney

Üye
taaaa ebesinin nikahından gözüküyordu . biraz nikahta oynadım :dance:

semihguney

semihguney

Üye
planlar kurmaya başladım...

MasteLaa

MasteLaa