Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Otroligt

Otroligt

Üye
burası veteriner olarak çalıştığım hastaneydi. Ne oldu sana dedi ordaki doktor arkadaşım

Akıncı

Akıncı

Üye
bizim kurt adam beni yaraladı

codblackops2

codblackops2

Üye
ee napak dedi doktor arkadaşım.şaşırmıştım

Style72

Üye
derken. Kurt adam aniden içeri girdi. Ve doktorun kafasını kesip yedi. Sonra bana tekrar saldırmaya başladı. Koşuyordum durmadan. Arkama bakmaya cesaret edemiyordum. Terden sırılsıklam olmuştum. Aniden bastıran yağmur beni biraz serinletmişti. Korkudan titriyordum . Ölmek istemiyordum. Enerjim bitmek üzereydi . Kurt adamın nefesini ensemde hissediyordum. Durmadan koşuyordum. aramızda tahminen 20 metrelik mesafe vardı. ve karşıma çıkan bir evin penceresine atladım. İçerde saklandım. Ev boş görünüyordu. Ama biraz sonra evin içinden bir ses duydum.....

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
derken. Kurt adam aniden içeri girdi. Ve doktorun kafasını kesip yedi. Sonra bana tekrar saldırmaya başladı. Koşuyordum durmadan. Arkama bakmaya cesaret edemiyordum. Terden sırılsıklam olmuştum. Aniden bastıran yağmur beni biraz serinletmişti. Korkudan titriyordum . Ölmek istemiyordum. Enerjim bitmek üzereydi . Kurt adamın nefesini ensemde hissediyordum. Durmadan koşuyordum. aramızda tahminen 20 metrelik mesafe vardı. ve karşıma çıkan bir evin penceresine atladım. İçerde saklandım. Ev boş görünüyordu. Ama biraz sonra evin içinden bir ses duydum.....

Çok yavaş adımlarla sesin geldiği yere gidiyordum. Odanın kapısı açtım kafamı yavaşça uzattım ve tam o sırad kafama bir darbe aldım. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda ellerim ve ayaklarım bağlı bir şekilde yatağa bağlanmıştım. Karşımda bir adam ve çok yaşlı bir kadın vardı. Kadın sordu
- söyle bakalım ahbab gecenin bu saatinde ne işin var evimizde !
Cevap verdim
- bakın size yemin ediyorum amacım hırsızlık değildi . Sadece kana susamış bir kurt adamdan kaçıyordum.
Kadın :
- kurt adam mı ? Ha ha ha . Daha iyi bir yalan bulabilirdin. Kurt adam saeece bir film kahramanı . Seni lanet olası pislik.
Cevap verdim.
- ister inanın ister inanmayın gerçek bu ? Bana ne yapacaksınız.
Kadın :
- seni polise teslim edeceğiz ! Desem inanma. Eğer seni teslim edersek 2 günde bırakırlar . Senin cezanı yanında gördüğün adam vercek . Lakabı Delici . insanların vücüdünda delik açmayı bayılır. Hadi bakalım adamım cezasını ver.
Kadı dışarı çıktı . Ellerim ve ayaklarım bağlıydı hareket edemiyordum. Delici adam elbiselerimi çıkardı . Çırılçıplak şekilde kaldım. Ve elinde bir şişle üzerime geldi. Tam şişi vücüdüma yapıştırırken kurt adam geldi......

Otroligt

Otroligt

Üye
Bana pençe atmak üzereyken oradan kaçan deliciye takıldı ve pençeleriyle ipleri koparttı. Yerde kıvranan kurt adama baktım ve delicinin şişi ile kafasında kocaman bir delik açtım.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
Bana pençe atmak üzereyken oradan kaçan deliciye takıldı ve pençeleriyle ipleri koparttı. Yerde kıvranan kurt adama baktım ve delicinin şişi ile kafasında kocaman bir delik açtım.

ama kurt adam bir süre kıvrıldıktan sonra ayağa kalktı . Kapıda onu izliyordum. Acaba ölecek mi diye. Ama 7 canlıydı kurt adam. Sanki eskısinden daha da canlıydı. Ve gözlerini bana dikti. Ve tekrar koşmaya başladım. Bu gecenın biran önce bitmesini istiyordum. Koşuyordum sürekli nereye gideceğimi bilmeden. ..

[ ARKADAŞLAR KONUYU DİREK DEĞİSTIRMEYELIM. VE BETİMLEME OLSUN. KISA KISA KURU CÜMLELER GÜZEL DEĞİL ]

otostopçu

otostopçu

Üye
wolfteam oynayan gençlik ahahahaha :D siz bana aldırmayın :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ama kurt adam bir süre kıvrıldıktan sonra ayağa kalktı . Kapıda onu izliyordum. Acaba ölecek mi diye. Ama 7 canlıydı kurt adam. Sanki eskısinden daha da canlıydı. Ve gözlerini bana dikti. Ve tekrar koşmaya başladım. Bu gecenın biran önce bitmesini istiyordum. Koşuyordum sürekli nereye gideceğimi bilmeden. ..

[ ARKADAŞLAR KONUYU DİREK DEĞİSTIRMEYELIM. VE BETİMLEME OLSUN. KISA KISA KURU CÜMLELER GÜZEL DEĞİL ]

sonra bir silah dükkanı gördüm. daldım.içeriye ve bir elime magnum bir elime m16 aldım. kurt adama sıkıyordum. ama it bir türlü ölmüyordu. bana iyice yaklaşmıştı. son çare alev silahını aldım ve...

Heroata

Heroata

Üye
Silah elimden düştü Artık son saniyelerimi yaşadığımı fark ettim ve enfeksiyon vücuduma tüm hızıyla yayılıyor ne yapabilirdim... Hayatımı tekrar gözden geçirdim fakat kurt tüm gücüyle havaya zıpladı ve ben bağırmaya başladım kıllarım uzamaya başladı dişlerim kaşındı ve aniden uzadım kamburlaştım ve tırnaklarım uzayıp sivrileşti ve kurt ile aramızda 1 metre vardı kurt havada inerken pençelerimi ona geçirdim ve öldürdüm...

Hayatımın en korkulu anını yaşadım tam bir action! (action, fantastik bir an demek)

Ve hayatımı gözden geçirirken sokak ortasında böcek ameliyat etmeseydim bunların hiçbiri başıma gelmeyecekti diye yakındım...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
acaba eski halime nasıl dönecektim? ama böylede iyiydi. bi dişi kurt bulur çiftleşirdim ve gül gibi geçinip giderdik. belkide yavrularımız olurdu. bunları düşünerek bir rusya uçağını ele geçirdim hava alanına gidip. amacım insanken güzel bi rusla evlenmekse kurt adamkende bir sibirya kurduyla evlwnmek olmalıydı. uçağı ben havalanırdım.

Style72

Üye
rahat bir nefes almıştım . Çünkü kurt adam ölmüştü. Ya da ben öyle düşünüyordum. Öldüğüne emin olmak için yanına yaklaştım . Ve bir kez daha ateş ettim. Aman Allahım ne mi göreyim. Kurt adam hala yaşıyordu. Kurt adama kurşun işlemiyordu. İnanamıyordum. vücüdü paramparça olan kurt adam hala yaşıyordu...... ve gene bana saldırmaya başladı . Ben ise yorgunluktan bitmiş tükenmiş haldeyim. Ne yapacağımı bilemiyordum. Kurt adam da eski gücünü kaybetmiş görünüyordu. Çünkü hızlı koşamıyordu. Yağmur şiddetini artımıştı. Şehir sessizliğe gömülmüştü. Sanki şehirde hiç kimse yaşamıyor gibiydi. Silah seslerine alışık olan bu insanlar bu olayı hiç de merak edip bakmamışlardı dışarı.
kurt adam yavaş adımlarla yaklaşıyordu bana . Benim de kurşunlarım bitmişti artık...... Ne yapmam gerektiğini karar veremiyordum.........

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
rahat bir nefes almıştım . Çünkü kurt adam ölmüştü. Ya da ben öyle düşünüyordum. Öldüğüne emin olmak için yanına yaklaştım . Ve bir kez daha ateş ettim. Aman Allahım ne mi göreyim. Kurt adam hala yaşıyordu. Kurt adama kurşun işlemiyordu. İnanamıyordum. vücüdü paramparça olan kurt adam hala yaşıyordu...... ve gene bana saldırmaya başladı . Ben ise yorgunluktan bitmiş tükenmiş haldeyim. Ne yapacağımı bilemiyordum. Kurt adam da eski gücünü kaybetmiş görünüyordu. Çünkü hızlı koşamıyordu. Yağmur şiddetini artımıştı. Şehir sessizliğe gömülmüştü. Sanki şehirde hiç kimse yaşamıyor gibiydi. Silah seslerine alışık olan bu insanlar bu olayı hiç de merak edip bakmamışlardı dışarı.
kurt adam yavaş adımlarla yaklaşıyordu bana . Benim de kurşunlarım bitmişti artık...... Ne yapmam gerektiğini karar veremiyordum.........

Sılah seslerini duyan bir adam yardıma geldi nihayet. Geldi gelmesine de direk kurt adam onu yakaladı .ve ısırdı . O anda inanılmaz şeyler oldu. Isırılan adam da kurt adama dönüştü. ve adam hızla uzaklaştı ve karşısına çıkan bir kadını ısırdı . Ve o kadın da zombileşti.

- - - Eklendi - - -

gözlerime inanamıyordum. Yakında bu şehirin hepsi zombileşecek.

( arkadaşlar lütfen konuyu değiştirmeyelim. Biraz zombilere değinelim. )

Heroata

Heroata

Üye
(iyi hadi değinelim. hikayeyi başından oku :D)

Kadını nasıl öldüreceğim hakkında hiçbir fikrim yoktu ve bir ilkleri ben yapmıştım kurt adam zombi yok artık demeye başladım zombiye saldırdım zombiler çoğaldı ve ben hepsini tek tek öldürmeye başladım hepsini ve meğersem daha çok varmış kendime birkaç tane daha kurt yaptım ısırarak, ardından şehirdeki zombi...

codblackops2

codblackops2

Üye
Beyler böyle oyunun tadı çıkmıyor 1 paragraf yazıyorsunuz çok sıkıcı oluyor ilk 20 sayfayı okuyun öyle daha eğlenceli oluyor :oke:

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
zombiler hızla çoğaldı. Hayır hayır zombi diyemezdim onlara çünkü bunlar yarı zombi yarı kurt insani özelliklerini tamamen kaybetmişlerdi........ Evet onlara bi isim buldum ZOMBİKURT . Bende görünürde kurt adam olmuştum. Ama nedense insani özelliklerimi kaybetmemiştim. Çok geçmeden zombikurtların sayısı 20 ye yaklaştı. Artık konttrol edemiyordum. Ve eğer bu 20 kişiyi öldürmesem bu salgı hızla yayılacak tüm şehir zombikurta dönüşecekti...vakit daralıyordu.

Style72

Üye
lanet olası kurt adam ölmüştü ama arkasında onlarca zombikurt bırakmıştı. Belki bu sayı milyonlara hatta milyarlara ulaşacaktı. Çünkü zombikurtlar kimi ısırırsa o da zombikurta dönüşecekti.
Ve bu zombikurtlar sadece normal insanlara saldırıyordu. Kendi türündekilere saldırmıyordu.
Aradan zaman geçtikten sınra beni delmeye çalışan delici ve evine girdiğim yaşlı kadın ( yaşlı ama çok çevik biri. Bu yüzden lakabı FIRTINA KADIN ) geldi yardıma. Ellerinde otomotik silahlar vardı . Bir silahi bana verdi ve birlikte zombikurtlara öldürmeye başladık . Ama bunlar öldükçe çoğalıyorlardı. baktık ki bunların tamamını öldüremeyeceğiz. Bir eve sığındık ev boştu. Ve geceyi orda geçirdik.
Sabah kalktımızda televizyonu açtım. Bütün kanallarda aynı haber vardu . " urfa zombikurtların şehrine dönüştü " haberlerde sayıları 1 milyona yaklaştığını söylediler. Belki de yakında tüm dünya zombikurtlaşacaktı. Delici adam ve fırtına kadın da uyandılar. Artık bu iş kontrolimizde çıkmıştı. Zonbikurtlarlar hızla antepe ,suriye, osmaniye. Hatta ankaraya bile ulaşmışlardı.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çıktım koştum artık şehirdeki tüm zombiler ölmüştü ve ben de mahalleme geri döndüm.Beni gören Sezen abla

KayraBey

KayraBey

Üye
Korku dolu bakışlarla beni tepeden tırnağa süzdü... Belli ki benimde bir zombiye dönüşüp dönüşmediğimden emin değildi... Titrek sesiyle bana :

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Koçum ne işin var burada dedi ben de

Üst Alt