derken. Kurt adam aniden içeri girdi. Ve doktorun kafasını kesip yedi. Sonra bana tekrar saldırmaya başladı. Koşuyordum durmadan. Arkama bakmaya cesaret edemiyordum. Terden sırılsıklam olmuştum. Aniden bastıran yağmur beni biraz serinletmişti. Korkudan titriyordum . Ölmek istemiyordum. Enerjim bitmek üzereydi . Kurt adamın nefesini ensemde hissediyordum. Durmadan koşuyordum. aramızda tahminen 20 metrelik mesafe vardı. ve karşıma çıkan bir evin penceresine atladım. İçerde saklandım. Ev boş görünüyordu. Ama biraz sonra evin içinden bir ses duydum.....
Çok yavaş adımlarla sesin geldiği yere gidiyordum. Odanın kapısı açtım kafamı yavaşça uzattım ve tam o sırad kafama bir darbe aldım. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda ellerim ve ayaklarım bağlı bir şekilde yatağa bağlanmıştım. Karşımda bir adam ve çok yaşlı bir kadın vardı. Kadın sordu
- söyle bakalım ahbab gecenin bu saatinde ne işin var evimizde !
Cevap verdim
- bakın size yemin ediyorum amacım hırsızlık değildi . Sadece kana susamış bir kurt adamdan kaçıyordum.
Kadın :
- kurt adam mı ? Ha ha ha . Daha iyi bir yalan bulabilirdin. Kurt adam saeece bir film kahramanı . Seni lanet olası pislik.
Cevap verdim.
- ister inanın ister inanmayın gerçek bu ? Bana ne yapacaksınız.
Kadın :
- seni polise teslim edeceğiz ! Desem inanma. Eğer seni teslim edersek 2 günde bırakırlar . Senin cezanı yanında gördüğün adam vercek . Lakabı Delici . insanların vücüdünda delik açmayı bayılır. Hadi bakalım adamım cezasını ver.
Kadı dışarı çıktı . Ellerim ve ayaklarım bağlıydı hareket edemiyordum. Delici adam elbiselerimi çıkardı . Çırılçıplak şekilde kaldım. Ve elinde bir şişle üzerime geldi. Tam şişi vücüdüma yapıştırırken kurt adam geldi......