Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
Otroligt
Üye
Hoca devam etmeye başladı...
otostopçu
Üye
size bir hikaye anlatacağım çocuklar dedi bir varmış bir yokmuş kendi halinde tahta süpürgeli bir çöp.ü yaşarmış. bu çöpçü işine sağdık ve sabırlı bir insanmış.
VKUCUKSAHİN
Üye
ve.
Heroata
Üye
Arkadaşlarıyla oynamayı çok severmiş
codblackops2
Üye
Bir gün
Heroata
Üye
Kafası kopmuş... ve hikaye bitti çocuklar diyerek oradan gitmiş ve ben de uyandığımda
codblackops2
Üye
1 bardak su içtim ve
Heroata
Üye
Tuvalete girdim kendimi zorladım ve deliğe düştüm
Heroata
Üye
?(hadi devam)
Akıncı
Üye
epey yol aldıkdan sonra ankara çayındaydım
MasteLaa
Üye
Bir ara kızılırmaktan da geçmedim değil.Kalktım ve urfaya gittim harran evlerine
Akıncı
Üye
oturup yemek yedim sonra
Heroata
Üye
Üstüme böcekler uçuşuyordu gıcık oldum ve meyve bıçağımı çıkardım oracıkta böceği ameliyat ettim ve bunu gören özel hastane müdürü bana bize katılırsan eğer günde 5milyar kazanabileceğimi söyledi ve ben de
Style72
Üye
kabul ettim. Artık bir veteriner de doktor olarak calışmaya başladım. Ve birgün bir adam köpeğini getirip amelıyat etmemi istedi. Ben de yanlışla köpeği ameliyat edecegime adamı ameliyat ettim. Adam öldü ve........
Heroata
Üye
Büyük para cezası alacağımı bildiğim için köpeğin ruhuyla adamı değiştirdim yani adam köpeksi hislere sahip oldu yani bir KURTADAM yaratmıştım... Ve ondan,
(lütfen uyandım falan demeyin daha biraz fantastikleşsin he bi de ben sonra ben bunu bi konu altında toplayıp birleşik halde yayınlayacağım )
Akıncı
Üye
kaçmaya başladım
codblackops2
Üye
Ama Arkamdan çok hızlı bir şekilde geliyordu ondan kaçma ihtimalim sıfırdı
Akıncı
Üye
bende hey niçin kovalıyon dedim.
codblackops2
Üye
tabi benim ne dedigimi anlamadi ve yüzüme pençesini geçirdi