Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
Mobilator
Emekli Yönetici
asit midemi delmeye başlamışken romanyaya gelmişken innayı görmemek olmaz dedim. evine gittim bi baktım alexandra stanla balkonda oturuyorlardı. gittim naber yavrular dedim.
otostopçu
Üye
bana bir gazoz getirdiler ve gerisi bende yok...
Mobilator
Emekli Yönetici
gazozu içtim. birden başım dönmeye başladı birden. şöyle bir müzik çalıyodu teypte:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Heroata
Üye
Kadın beni soymaya başladı tam öpecekken hey bir saniye tuvaletim geldi demiştim. şarkıya göre "kız mi beni?" Dedim korktum kaçtım
MasteLaa
Üye
Çıktım kaçmaya başladım bir baktım ki Amerika dayım arkamı bir döndüm bir de ne göreyim
Heroata
Üye
Arkamda gangsterler
MasteLaa
Üye
Çektim kılıcımı 2 el ateş ettim sonra
Akıncı
Üye
gözümü açtığımda hastaneydim
codblackops2
Üye
sonra tekrar gözümü kapattım
MasteLaa
Üye
Hastaneden çıktım karşımda bir köpek döndüm ve
Otroligt
Üye
Beni ısırdı. Sanırım kuduzdu köpek
Mobilator
Emekli Yönetici
call of duty'den gördüğüm yöntemle köpeğin boynunu kırdım.
iyavuzoz
Üye
ve uyandım
Heroata
Üye
Yeniden rüyada olduğumu farketmiştim artık istediğim gibi rüyalarımı kontrol edebiliyordum ve rüyamda karşıma en sevdiğim kızı Çıkarmıştım
eğer rüyalarımı kontrol edebiliyorsam astral seyahatte yapabilirim diye düşündüm
Otroligt
Üye
Ama olmadı ve bende vaz geçtim
MasteLaa
Üye
Nasıl ölebilirim diye düşündüm ve bıçağı sapladım karnıma ve öldüm.
Otroligt
Üye
Hikaye bitmiştir dağılalım
Heroata
Üye
Diye bir ses duydum ve farketmeden çocukluğuma dönmek istemişim. çocukluğumda sınıf öğretmenim demişti bu sözü ve biz ağlamaya başladık ve hocaya saldirdik devam et devam et diye ve