Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)
Sponsorlu Bağlantılar
Dandanakan92
Üye
Tüneli kazdım kazdım bi çıktım anca hapisane bahçesine gitmişim
somurtukk
Üye
tekrar kazmaya basladım bende yılmak yookk
Dandanakan92
Üye
Ama unutmuştum ki hapisane 5 katlıydı ben 5. Kattaydım
Ekşi Erik
Üye
Ve dışarı "plop" diye çıkıp, aşağı düşmeye başladım. Ben düşerken beni görenler itfaiye çağırmış. itfaiyeciler tam düşeceğim yere gelip çadır açtılar.
Kiziltilki1
Üye
Actıkları bırandanın espiri olsun diye delikti ve o deliğe dustum öldüm.
Ekşi Erik
Üye
Sandım vallaha
MeLih_061
Üye
Evet ama burdan çıkmanın bir yolu olmalıydı..
Kiziltilki1
Üye
1907. Mesajın benim tarafımdan yazılması bir şereftir diye dusunurke en buyuk fener diye bağırdım. Gardiyanlarda fb'li olunca onlarda duygulanıp beni serbest bırakıp amerikaya ucak bileti alıp beni yolcu ettiler.
1907. Mesajın benim tarafımdan yazılması bir şereftir diye dusunurke en buyuk fener diye bağırdım. Gardiyanlarda fb'li olunca onlarda duygulanıp beni serbest bırakıp amerikaya ucak bileti alıp beni yolcu ettiler.
Diye dusundum fakat bu gecmiste kalan zombi kurtlarmis...
Kiziltilki1
Üye
Kurtadam ruyası gormek için Uyumak istedim. 1 kutu uyku hapını yuttum ve uyudum. Ruyada biricik askımı kurt kadın olarak gordum ve onunla belgrad ormanında dolasıyordum.
PixelWolf
Üye
ama sonra karşımıza vampir çıktı ve onu parçaladı. bende uyandım.
Kiziltilki1
Üye
Tekrar hapı yuttum. Yine aynı ruyayı gormeye basladım. Vampir cıkınca kalbine kazık caktım ve oldurdum. Sevgilimde kendisini kurtardım diye teşekkur etti. Yolumuza devam ederken birden
Dandanakan92
Üye
Nuri Alço ve T.C üstadlarımız çıktı
Kiziltilki1
Üye
Naber abi nasılsın diye sordular. Sana yapılan bize yapılmıs sayarız birileri rahatsız ederse bir ıslık cal geliriz dediler. Sağolun arkadaslar sizin ne isiniz var diye sordum. Onlarda