Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

everest22

everest22

Üye
sonra aklima birşey geldi gidip tekrar duş almaliydim !!!

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bunların hepsi rüyaymış uyandığımda duştaydım :ehe:

everest22

everest22

Üye
Ve bidaha düşününce çok fazla rüya görüp duş aliyordum, Hayatima bi çeki düzen vermem gerekliydi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ve bu düzene duş almakla başladım.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
everest22

everest22

Üye
duştan çiktim tüpü açtim ve çikarken sig.a.r.m.n kibritini içeri attim bomba etkisi yaratti ARTİK İSTESEMDE DUŞ ALAMAZDİM...

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Ben naptım böyle...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Sonra boşver deyip dışarı çıktım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evde duş alamayınca Arkadaşımın evine gidip orada duş aldım

everest22

everest22

Üye
Sonra boşver deyip dışarı çıktım
ev patladi yha nasi dişari çikiyon :)

Yürümeye başladim soğuktu, napicami bilemiyordum en yakin arkadaşlarim bile bana sırt çevirmişti yürümeye devam ettim gidgide göz kapaklarim ağirlaşiyor ve parmaklarim donuyordu, yürüdüm yürümeliydim kar yoğun bir tipiyle esiyordu nefes almakta güçlük çekiyordum ileride sisli ve buğulu bir şey gördüm ne olabilirdi ki , bu hiçbişeyi kalmamiş adami ne şaşirtabilirdi yürüdüm yürümeliydim, hıııh sadece bir otobüs durağiydi, orda bekleyen insanlar var yüzlerine baktiğimda yüzlerini çeviriyorlardi utandim yardim edin diyemedim yürümeye devam ettim küçük bi çocuk bağirdi , abi abi banami sesleniyordu neden hiçbişeyi kalmamiş bir adama niye sesleniyordu ki , kafami çevirdim. Pardon bu 5 lira sizin az önce düşürdünüz dedi. İşte o an hala yaşamak için iyi birkaç neden olduğunu farkettim teşekkür ederim dedim ve en yakin sayisal loto bayine gittim nedense herkez bana bakiyordu üstüm başim yanik içindeydi. Ama ne diyebilirdim ki evimi havaya uçurdummu demeliydim. Sanirim hiçbişey dememeliydim. Evet bu son umudumdu cebimde kalan 5 lirayla piyango oynadim... yha canım sıklınca hayal gücüm artti sanirsam : /

somurtukk

somurtukk

Üye
oynadıgım piyango biletine bir milyon cıktıı zengınnn olmustummmm :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ev patladi yha nasi dişari çikiyon :)

Yürümeye başladim soğuktu, napicami bilemiyordum en yakin arkadaşlarim bile bana sırt çevirmişti yürümeye devam ettim gidgide göz kapaklarim ağirlaşiyor ve parmaklarim donuyordu, yürüdüm yürümeliydim kar yoğun bir tipiyle esiyordu nefes almakta güçlük çekiyordum ileride sisli ve buğulu bir şey gördüm ne olabilirdi ki , bu hiçbişeyi kalmamiş adami ne şaşirtabilirdi yürüdüm yürümeliydim, hıııh sadece bir otobüs durağiydi, orda bekleyen insanlar var yüzlerine baktiğimda yüzlerini çeviriyorlardi utandim yardim edin diyemedim yürümeye devam ettim küçük bi çocuk bağirdi , abi abi banami sesleniyordu neden hiçbişeyi kalmamiş bir adama niye sesleniyordu ki , kafami çevirdim. Pardon bu 5 lira sizin az önce düşürdünüz dedi. İşte o an hala yaşamak için iyi birkaç neden olduğunu farkettim teşekkür ederim dedim ve en yakin sayisal loto bayine gittim nedense herkez bana bakiyordu üstüm başim yanik içindeydi. Ama ne diyebilirdim ki evimi havaya uçurdummu demeliydim. Sanirim hiçbişey dememeliydim. Evet bu son umudumdu cebimde kalan 5 lirayla piyango oynadim... yha canım sıklınca hayal gücüm artti sanirsam : /

onca şey oldu benim dışarı çıkmama mi taktın :)

everest22

everest22

Üye
- - - Eklendi - - -

Banka soymaya karar verdim

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Bankaya girer girmez enselendim beni zindana attılar. :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Zindana atılır atılmaz karşı hücrenin parmaklıkları gözüme takıldı. O hücreydi. Evet, Kara Murat'ın parmaklıkları yamultup kaçtığı hücrenin karşısındaki hücredeydim :)

everest22

everest22

Üye
ilginçti ama benim hücremde duş vardi bende duş almaya başladim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ilginçti ama benim hücremde duş vardi bende duş almaya başladim

O anda bir dış ses yankılandı zindan duvarlarında
"Yeetteeerr errr err err, suu uu paaraa raaasıı raasıınııı sıınııı nııı seennn nn mii iii öödüüü yooo oo rrr sssu uuu nn nn " :D:D

everest22

everest22

Üye
o anda kara murat duvari yikarak içeri girdi elinde 1 ok 1 de yay vardi karşidan 100 hayir hayir belkide 150 kişi geliyordu yayini gerdi okunu firlatti 150side yerde artik kurtulmuştum sağ taraftaki dolu damacanayida yanima alip yola koyulduk

cukuleaks

Üye
Birlikte duş alacaktık :D

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Bekliyordum :D

Üst Alt