Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Karıncaya tekme attım. :ehe
bir anda etrafım karıncalarla doldu. Arkadaslarını cağırmıs benden intikam almak istiyordu.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Gelin gelin siz görürsünüz dedim içimden ve...

alaStar

alaStar

Üye
Geldiler birde ne göreyim:)

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
sonra beni zindana attilar :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
kendimi pıçakladım

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
....Gözlerimi bir açtım ki... Öbür tarafa gitmişim.

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Melekler karınca kılığında karsıma cıktılar bu kadar kolay kurtulamazsın deyip karıncalarla dolu zindana attılar.

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Aman Allah'ım . Her yer karınca şimdi ne yapacağım...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
aldım sinek ilacını sıktım ağzıma

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Peki ben bunu niye yaptım ?

alaStar

alaStar

Üye
Bi sorun neden yaptım :) Çünkü ;

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Bende bilmiyordum. Neyse yine zindandaydım ve karıncalarla beraberdim. Karıncalar bana acıdı duvarda delik acıp benim kacmama yardım ettiler.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Sanmıştım[/SIZE][/COLOR]

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Sanmıştım.

tam duvardaki delikten gececektimki tekme attığım karınca bana tekme attı bende yere duştum. Karınca ben yere dusunce intikamımı aldım. Deyince etrafındaki karıncalar zindanı terk ettiler. Zindanda bir tane bile karınca kalmadı.
:zuhaha:

PixelWolf

Üye
ama wampirler ölmüyordu onları öldürmek için parçalarını yakmak gerekiyordu ve yakmadığım için parçalar birleşmişti sonra edward beni zindandan 65746596836545164546 metre öteye attı ve "bu sayıyı okumadıysan tembelsin ve ben tembelleri sevmem bu yüzden bir daha karşına çıkmayacağım" dedi ve hızla kayboldu çok üzülmüştüm orda uyumuşum uyandığımda ise nerde olduğuma bakmak geldi içimden ve birde baktım ki kokarcanın teki yanımda ağaçların üstünde oturuyor ona tekme attım ve o da 15646514684654654 (tembellik yapma oku şunu :D ) kokarca ile geldi ve....

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
öeeeeeeaaaaaaaaaaaaah hulelele huleelele hulelele diye bağırmaya başladım

hidayet02

hidayet02

Üye
öeeeeeeaaaaaaaaaaaaah hulelele huleelele hulelele diye bağırmaya başladım

Nedense Bağırmamdan Çok Korkup Kaçtılar...

Bende Acıktığımdan Dolayı Ormanda Gezinmeye Başladım, "Şimdi Bir İskender Olsada Yesem" Diye Düşünürken, Bide Ne Göreyim(...)

PixelWolf

Üye
bir aslan! hemen kestim onu sonra döner yaptım yedim çook güzel olmuştu ama nedense sonra bir anda ....

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Bir ses duydum !

Üst Alt