Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

şey oldu. Ow fak. Ayakkabım delinmişti.

Kimse farketmeden bir odaya girdim ve ordaki dolaptan bir ayakkabı aldım kendi ayakkabımı cope attım. Duvardaki bir dume gordum ve bastım camdan dısarı baktım ayakkabım uzayda ucuyordu. Cop bosalma dumesine basmıstım. Uzaya ilk copu ben atmıs oldum.

sonra nasa geldi.basil uzayi kirletirsin dedi.Adam ol benimde turk meteorolojim var sizi ..... dedim.Bende bizim nasamizi turk meteorolojiyi cagirdim.sonra bizim meteoroloji hava durumunu anlatmaya basladi korkudan.Nasa bizi uzaya gonderdi attigin copu topla diye elime copcu supurgesi ile ararken bizim ergen geldi.noldu heh heh korktun mu?ben oglum bak git felan derken vahsedim dehset nasi seneryo ama

Konuyu değiştiriyorum.....

Yıl 2678... Herkes mutlu ve huzurlu.... Tüm hastalıklara karşı anti virus üretilmiş... Herkes doğduktan sonra bu aşıyı olmak zorunda... Ama kimsenin bilmedeği bişey var bu virus 20-30 sene kadar bağışıklık veriyor ondan sonra insan dna sında kalıcı zararlar yaratarak mutasyona uğramasını sağlıyor... Şuan virus bulunalı 23 sene oldu ve çoğu kişide bu değişimler gözlemlendi.........................

Konu saçma olmaya başlamış. Ve bayatlamış. Tazelemek lazım.

canı sıkılan canı sıkılan bir cocuk varmıs. Turkcell gelmis sıkıntısı gecmis.

(sacmalamak parayla değil sırayla)

ama.... Can sıkıntısı yine başlamış....

ergen gitti. Bende ayakkabımı aramaya devam ettim. Neyse bir meteora carpmıs ve orda durmustu. Ayakkabımı aldım ve ne goreyim meteorda bir tabela uzerinde turkce -bunu okuyorsan ben olmusumdur. hazinem senindir. 18 adım ileri git bulacaksın bende gittim. X isaretini eseleyince bir uzay gemisi buldum. İceri girdim.buyuk bir gemiydi. Bir Kapının uzerinde geminin planı vardı. Depo yazan bolmeye gittim. Bırde ne goreyim boyum kadar elmaslar yakutlar pırlantalar vardı. Simdi ne yapcağımı basladım.

- - - Eklendi - - -

ergen gitti. Bende ayakkabımı aramaya devam ettim. Neyse bir meteora carpmıs ve orda durmustu. Ayakkabımı aldım ve ne goreyim meteorda bir tabela uzerinde turkce -bunu okuyorsan ben olmusumdur. hazinem senindir. 18 adım ileri git bulacaksın bende gittim. X isaretini eseleyince bir uzay gemisi buldum. İceri girdim.buyuk bir gemiydi. Bir Kapının uzerinde geminin planı vardı. Depo yazan bolmeye gittim. Bırde ne goreyim boyum kadar elmaslar yakutlar pırlantalar vardı. Simdi ne yapcağımı basladım.

gemi cok iyi bir kamuflajla meteora benzetilmisti. Neyse otomatik pilotla dunyaya getirdim. Bizimkiler meteor dunyaya carpacak sanıp uzay gemisini havaya ucurdu. Ben son anda bir mekikle kactım. Olan hazineye oldu. Patlamayla yok oldu.

Mekikle kactığım sırada kara delikle karşılaştım ve içinden gectim. Bir sure sonra dunyaya geldim. İndiğimde meraklı bir kalabalıkla karsılastım. Ben nerdeyim diye sordum. Dunyada olduğumu ve 2678 yılında olduğumu oğrendim. Kara delik beni 666 yıl sonraki dunyaya gelmistim. Bilimadamların bulduğu asının insanları mutasyona urattığını anlattılar ve benden yardım etmemi istediler. Nasıl yardım edeceğimi sorduğumda bu asıyı dunyadaki herkezin olduğunu ve orjinal insan dna'sına ihtiyacları olduklarını soylediler. Bilimadamları benden kan alıp benim dna ile bir pan zehir gelistirdiler ve coğaltarak dunyadaki herkeze bu panzehir enjekte ederek mutasyonu durdurmayı basardılar. Herkez normale donunce bende bu dunyada daha fazla kalamazdım. Bir uzay gemisi isteyip o kara delikten kendi zamanım olan 2012 yılına geri donmeliydim. Ve gemiyle uzada yolculuğum tekrar basladı.
(arkinin mesajını değerlendireyim dedim nasıl oldu.)
- - - Eklendi - - -

(bu arada mutasyon kelimesi bana olumcul deney filmini carıstırdı. Bende bundan kurguladım. Değişiklik olsun diye uzayıda konuya montajladım. nasıl guzel oldumu.)

kısa kessek daha iyi olur.

Katiliyorum.. bu oyunun zevki oyle cikar.. herkes farkli farkli iki cumle yazarsa farkli olaylar birlesince daha guzel seyler cikar ortaya..
Yani herkes ayni hikayeyi devam ettirmesin bence.. anlatmak istedigim sey hakkinda ornek vereyim..

+ Beni kovalayan zombilerden kacarken çaliliklarin arasindan bir uzay gemisi buldum.

- Uzay gemisine atlayip kendi gezegenime donecektim ki...

* meteor carpmasi sonucu Ali Baba'nin ciftligine inis yapmak zorunda kaldim..

Gibi...

çok uzundu okumak isteniyordu ve o anda saçma birşey oldu

reaurora

Üye
Allah! Ne edicem ben şimdi...