Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Sonra o deliğe parmağını soktu ve gördü ki :

The Shadow

The Shadow

Üye
Hiçbir şey göremedi ve sonra : Napıyom lan ben ? Gözlerim parmaklarımda değil ki ?

PixelWolf

Üye
sonra elini çekti ve gördü ki devamını getir oyunu hala devam ediyor ve bu konu hala yaşıyor diye sevindi

bilal soran

Üye
sonra ortaya sicip kacti

@Safak

@Safak

Üye
Kacti ama yolda

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sabah uyandım bir an şaşırdım burası neresi ben burayı tanımadım

The Shadow

The Shadow

Üye
O bir dilenciydi ayip olmasin diye 5 kurusu uzatti ve arkasini dondugu an sirtina bir hancer saplandi

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
O bir dilenciydi ayip olmasin diye 5 kurusu uzatti ve arkasini dondugu an sirtina bir hancer saplandi
sırtı kanlar içindeydi şansına yakınında bir sağlık ocağı vardı zar zor oraya gitti kanaması durdurulduktan sonra doktor:

yunus4554

yunus4554

Üye
sırtı kanlar içindeydi şansına yakınında bir sağlık ocağı vardı zar zor oraya gitti kanaması durdurulduktan sonra doktor:
durumu krıtik dedi olecek dedi ve artik devamini getir oynunu oynuyamayacak dedi ve

The Shadow

The Shadow

Üye
Bu onun ilk kaybedecegi hastasiydi ve o cok basarili bir doktordu yenilgiyi kabul edemedi ve cikardigi hanceri kalbine saplayarak intihar etti

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bunu gören hemşireler doktoru çok sevdiği için kendilerine iğne yaparak intihar etti

The Shadow

The Shadow

Üye
Sonra o saglik ocagindaki tum calisanlarin akli dengesi bozuk oldugunu anlayinca acidan dolayi bagira bagira oradan kacmaya basladi

PixelWolf

Üye
bende deliyim diye düşünürken

The Shadow

The Shadow

Üye
Yolun ortasindaki diregi gormedi ve direge girdi

PixelWolf

Üye
ama o direğin ona girdiğini düşünüyordu

The Shadow

The Shadow

Üye
Basi donuyordu aval aval etrafina bakiyordu ve tum cansiz varliklar ona hareket ediyormus gibi geliyordu

codblackops2

codblackops2

Üye
Sonra dedi ki

PixelWolf

Üye
dizim ağrıyor

Üst Alt