Devamını Getir Oyunu... (Çok zevkli :D)

Kendim dim diye hayal kuruyordum canavarın midesinde yoksa nasıl konuşabilirdim onla sonra yaratıkla savaşmaya başladı baktı kendisi baş edemiyecek

Kendim dim diye hayal kuruyordum canavarın midesinde yoksa nasıl konuşabilirdim onla sonra yaratıkla savaşmaya başladı baktı kendisi baş edemiyecek

aynayı çağırdı ve ayna canavarı kendisinin içine haps etti sonra

amanallahım ayna beni yemişti hertarafımda ben vardım ben ilk defa benden korktum...canavarın agzından canavarın midesinin icini biraz kokutarak kurtuldum cıktım ....

Tepkiler: halil_2550
ve canavar kokuya dayanamayıp öldü

hahahahahahaha gülmekten öldüm ....

Ve savaşçı kılıcını yanlışlıkla bana geçirdi neyse ki

(ne alaka :banghead: )
kılıç savaşçının başını kesti yanlışlıkla ve

(((canavar yok oldu savaşçı da savaşırken oldu işte)))

savaşçı bu sefer öldü ve bende evime döndüm

–––––––SON–––––––

akşam yemegimi yer yemez aksiyona drvam ettim dışarı cıckıp arkadaşlarla bişeyler yemege gittim .4 tane ninja arkadaşlarımı öldürdü en sona ben kalmıştım ....

Tepkiler: halil_2550
ama ben bi kung fu hocasıydım ve hepsini yere serdim ve sonra

yerde olan bi ninjaya ayakkabımı cıkarıp ayagımı koklattım adam tekrar dirildi ve sonra....

BİRAZ KOKUTTUM ORTALIĞI VE ÇORAP KOKUSUYLA KARIŞINCA O KOKU NİNJA DAYANAMAYIP KAÇTI

arkadaşlarım ölmüştü.ve sonra ben pizzamı tek yedimm karnımı bi güzel doyurdum.tualete girim dedim.bi baktım birsürü pis maddeler var.tüm yedigim geri boşalttım.ve tekrar pizza sipariş ettim

Ama kapıya bi zombi geldi 1000 kişilik orduyla

zombilerden nasıl kurtulacagımı biliyordum.dügmeye basıp süpermesutu çagırdım.hepsini temizledi zombilerin.ama ggiderken tüm pizzalarımı yedi eve gittim uyudum.rüyamda.....