Dev Randevu: Milan-barça

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Dev Randevu: Milan-barça
<span style="color:#FF0000">Dev randevu: Milan-Barça</span>

Şampiyonlar Ligi&#8217;nde yarı final perdesi bugün yapılacak Milan-Barcelona maçıyla açılacak.21.45&#8217;te başlayacak dev mücadeleyi Star TV naklen ekrana getirecek. Ev sahibinde son haftaların formda ismi Filippo Inzaghi sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise uzun süredir sakat olan Messi&#8217;nin yanısıra Villarreal maçında sakatlanan Larsson ile Deco da sarı kart cezası nedeniyle görev alamayacak. Karşılaşma aynı zamanda uzun yıllar Milan forması giyen ve büyük başarılara imza atan Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard için de ayrı bir anlam taşıyor. Geçen sezon iki takım arasında oynanan grup maçlarının ilkini Milan 1-0 kazanırken, rövanşta Barça 2-1&#8217;le gülmüştü.

Kaynak: Fanatik

barça milanı kesinlikle barçalar derdim ancak messinin ve larssonun sakat olması deconun ise sarı kart cezalısı olması sebebiyle maç ortada ancak yinede barça biraz daha şanslı.

aLoneEagLe

Üye
milan yener milanın sahasında oynuyor milan defansını geçmez zordur. barcelonada 3 tane yıldız yok gol yememeye beraberlik için oynamaya gelir.

jeacona

jeacona

Üye
ya barça yada beraberlik milana şans tanımıyorum...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Milan alır maçı&#33;&#33;&#33;

% 20 Beraberlik&#33;&#33;

hidayet

hidayet

Üye
milan alır diyorum bende ama bu maçlara tahmin bile zor herşey olabilir iyi oynayan kazansın

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
milanın defansı barçadan daha güçlü ancak barçalında ofansif yönü milandan daha fazla enteresan birmaç olacak bu maç kaçmaz diyorum.

abuvice

abuvice

Üye
Barça alacak bence..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa Şampiyonlar Ligi&#39;nde yarı final maçları AC Milan-Barcelona maçı ile başlarken, ilk maçta deplasmanda AC Milan&#39;ı 1-0 mağlup eden Barcelona, rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj sağladı.

İtalya temsilcisi AC Milan ile İspanyol temsilcisi Barcelona arasında Milano&#39;da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere biterken, Barcelona, 57. dakikada Giuly&#39;nin kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Barcelona bu sonuçla, kendi sahasında oynayacağı rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Öte yandan, Avrupa Şampiyonlar Ligi&#39;ndeki bir diğer yarı final mücadelesinde ise İngiliz temsilcisi Arsenal ile İspanyol temsilcisi Villarreal, yarın İngiltere&#39;de karşı karşıya gelecek.

EVETTTTT tahminimde yanılmadım iki takım sakat ve cazalı olmayan oyuncularıyla mücadele etseler barça milanı barambarça ederdi (milan daha atak daha gole dönük oynayıp gilardino ile çok goller harcadı ama neticeye bakmak lazım)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Walla sınavlara çalışmaktan maçı izleyemdim

Neyse sağol dostum&#33;&#33;&#33;

hidayet

hidayet

Üye
güzel maç oldu ama milan o kadar net pozisyonlar harcadıki yuh diyesim geldi

perfectlover

Üye
Artık Barcelona finalde diyebiliriz. Arsenal ile final oynarlar.

sadoes

sadoes

Üye
bence villareal de tur ıcın avantajlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...