Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoklu Paylaşım[Dev Arşiv] Symbian 3 HD Oyunları (Linkler Konunun Sonundadır)
Sponsorlu Bağlantılar
anıl emir
Üye
O kadar oyun indirip bir teşekkür edemedim geç olsun güç olmasın
nokıac7
Üye
Ya arkadaşlar bir türlü nokıa c7 telefonumu hackleyemedım dosyaları acmıyor belırlı
burda 3 tane bısı gelıyor rom dıye bı program varya ona ama bnde ıkı tane gelıyor onları yesıl yapıyorum olmuyr gıne nfs shıft yukledm gıne sertıfıka hatası alıyorum.
burda 3 tane bısı gelıyor rom dıye bı program varya ona ama bnde ıkı tane gelıyor onları yesıl yapıyorum olmuyr gıne nfs shıft yukledm gıne sertıfıka hatası alıyorum.
symbian için bu saaten sonra oyun çıkmaz tabi nokia destek verirse ayrı ki nokia da desteği kesti
jacksons
Üye
çok teşekkurler, nokia 603 var bende hiçbir oyunda kasma yaşamıyorum. telide hacklemedım ne gerek varki, bütün oyunları signed olarak buluyorum netten.. psp emulatoruyle michael jackson experience oyununu bıle kasmadan oynuyorum süper bi tel daha ne olsun
Maximum Game
Üye
çok teşekkürler.
Mücteba
Üye
Monopoly türkçe mi?
jackcaner
Üye
2011 hockey nations da ekran gelmıyor ses var sadece nokia 603 de böyle.. birde monopoly de zar atıp oynuyorum ama el diğer oyunculara geçmiyor. nasıl oynanıyor yardım yerden yere vurulan symbiana bakın super oyun dolu anna bellede. siz bide lumia 520 ye bakın mağazada oynancak oyun yok