Çoklu Paylaşım [Dev Arşiv] Symbian 3 HD Oyunları (Linkler Konunun Sonundadır)

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Birşey daha soracağım sana kardeş benım tüm yüklemelerim telefon hafızasına ve depo hafızasına yükleniyor 8 gb hafıza kartı alıp ona atmak daha mı yararlı olur sence ? bu ay içinde 8 gb hafıza kartı alıp soft format atmayı düşünüyorum ve bütün yüklemeleri hafıza kartına yapıcam yararı olur mu ? birde sık sık soft format atmanın bir zararı varmıdır ? şimdiden teşekkürler :)

depo hafızan yüksek ise 8 gb falan sisleri depo hafızasında sakla kurulumunu hafıza kartı yap hem bir şey olursa hafıza kartını çıkarırsın geçer soft format atmanın zararı yok aksine faydası var ama her format tan sonra baştan yüklemek eziyet yani en azından benim için bu konudaki kadar oyun üstüne o kadar program falan sen çok şey yüklemiyorsan sorun yok

selcen11

Üye
merhaba, paylaşım için sağol kardeş. Bu oyunlar hangi tür telefonlar için acaba ?

qRumPy

Üye

depo hafızan yüksek ise 8 gb falan sisleri depo hafızasında sakla kurulumunu hafıza kartı yap hem bir şey olursa hafıza kartını çıkarırsın geçer soft format atmanın zararı yok aksine faydası var ama her format tan sonra baştan yüklemek eziyet yani en azından benim için bu konudaki kadar oyun üstüne o kadar program falan sen çok şey yüklemiyorsan sorun yok
Eyv saol pek fazla birşey yüklemiyorum o yüzden sorun olmuyor :)

sparoww

Üye
Teşekkürler :)

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
tesekkürler emegin için. Devamını bekliyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Yeni oyunlar eklendi :yuru

volkanik38

volkanik38

Üye
teşekkürler

kulhata

Üye
yaw birader emeğine sağlık gerçekten belli çok emek vermişin ALLAH razı olsun..

samurai jack65

samurai jack65

Üye
harika bir arşiv çok tşklr

yakamozkurdu

Üye
Teşekkür etmek bu kadar emeğe az gelir. Eline sağlık.

alpasla

Üye
allah razı olsun

pis1

Üye
muhteşemsin :tşk:

hançer

hançer

Üye
çok sağol kardeş

cem0696

Üye