Çoklu Paylaşım [Dev Arşiv] Symbian 3 HD Oyunları (Linkler Konunun Sonundadır)

Sponsorlu Bağlantılar

lazkopatdos

Üye
kardeşim çok güzel olmuş eline koluna parmaklarına yüreğine sağlık süpeeeeeeeerrrrrrrrr

bora16

Üye
ellerine kollarına sağlık

OozyStaw

OozyStaw

Üye
çok teşekkürler n8 var pişman oldum aldım diye keşke android alsam diyordum ama şimdi daha avantajlıyım

Pıtat

Üye
Kardeşim Senin İçin Söyleyeceğim Bişey Varsa O da Allah Razı Olsun Demektir Herşey Gönlünce Olsun Çok Saol
Bu Arada Hepsini İndirmedim Hepsi Symbian'mı?

lazkopatdos

Üye
kardeşim ben bacbakeri kuramadım telefonumun modeli nokia603

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
ellerine kollarına sağlık

rica ederim

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler n8 var pişman oldum aldım diye keşke android alsam diyordum ama şimdi daha avantajlıyım

ona avantaj demeyelim sisteminin oyunlarının hepsini indirme hatta overload ama çok yetersiz burda hd olan ama saçma sapan olan oyunlarda var :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim Senin İçin Söyleyeceğim Bişey Varsa O da Allah Razı Olsun Demektir Herşey Gönlünce Olsun Çok Saol
Bu Arada Hepsini İndirmedim Hepsi Symbian'mı?

asıl sana saol bu güzel orumun için tabikide hepsi symbian :)

- - - Eklendi - - -

kardeşim ben bacbakeri kuramadım telefonumun modeli nokia603

pm attım kardeşim

Pıtat

Üye
OooO Symbian'sa Daha Güzel :) Senin Sayende Nokianın Bize Veremediği Oyunları Oynayacağız Tekrar Teşekkürler :)

faysal26

Üye
Güzel oyunlar emeğine sağlık :)

delta4598

delta4598

Üye
Çok Teşekkürler Emeğe Saygım Sonsuz :) :alkis:tşk: :good:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkürler Emeğe Saygım Sonsuz :) :alkis:tşk: :good:

rica ederim yardımcı olduysam ne ala

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar konudaki linklerin hepsini direkt link yapıcam tıkladığın gibi inicek hızlı ve silinme yok az sabredim ama

sebil17

Üye
çok güzel kardeş ellerine saglık

orhncbk

Üye
kardeş eline koluna saglık

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Harika konu olmuş teşekkürler. Şimdi baştan aşağı resmini beğendiklerimi ve bende olmayanları indirip deneyecem umarım 603 Fp2 ile uyumlu olarak çalışırlar :ehe

Çoğu rapid linki kırılmış fakat mediafireler çalışıyor. İndirdim kurup denemesi kaldı :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Harika konu olmuş teşekkürler. Şimdi baştan aşağı resmini beğendiklerimi ve bende olmayanları indirip deneyecem umarım 603 Fp2 ile uyumlu olarak çalışırlar :ehe

Çoğu rapid linki kırılmış fakat mediafireler çalışıyor. İndirdim kurup denemesi kaldı :D

rica ederim inşallah uyumludur evet mediafireler çalışıyor rapidler için üyelik gerekiyorda dediğim gibi hepsine direkt ve ailinmeyen link eklicem tıkladığın gibi inicek

umutku123

Üye
Teşekkürler reis.

kaaanunlu

Üye
Benim telefonum nokia 500, GPU olmadığı için çoğunu oynayamıyorum ama teşekkürler :D

Üst Alt