teşekkürler
ConnorKenway Üye Konu Sahibi komando04' Alıntı: kardeşim htc 8x ide ekle istersen Genişletmek için tıkla ... Ekledim
ConnorKenway Üye Konu Sahibi Furkan Emekli' Alıntı: Huawei Ascend Mate Genişletmek için tıkla ... Ekledim
Furkan Emekli Üye Ascend Mate 1.8 Ghz , 4 çekirdek , 2 Gb Ram , 1080 p ekran ve 6.1" Yaptıkları duyuru da Note 2'den daha iyi olduğunu söylediler.
Ascend Mate 1.8 Ghz , 4 çekirdek , 2 Gb Ram , 1080 p ekran ve 6.1" Yaptıkları duyuru da Note 2'den daha iyi olduğunu söylediler.
ConnorKenway Üye Konu Sahibi komando04' Alıntı: kardeşim 20ye tamamla yeter Genişletmek için tıkla ... Tmm daha fazla olmazmi
komando04 Üye lg optimus 4x hd'yi unuttuk - - - Eklendi - - - ConnorKenway' Alıntı: Tmm daha fazla olmazmi Genişletmek için tıkla ... ne kadar fazla
lg optimus 4x hd'yi unuttuk - - - Eklendi - - - ConnorKenway' Alıntı: Tmm daha fazla olmazmi Genişletmek için tıkla ... ne kadar fazla
ConnorKenway Üye Konu Sahibi komando04' Alıntı: lg optimus 4x hd'yi unuttuk - - - Eklendi - - - ne kadar fazla Genişletmek için tıkla ... 25 30 felan Sony Xperia S i de ekledim
komando04' Alıntı: lg optimus 4x hd'yi unuttuk - - - Eklendi - - - ne kadar fazla Genişletmek için tıkla ... 25 30 felan Sony Xperia S i de ekledim
ConnorKenway Üye Konu Sahibi komando04' Alıntı: olur kardeşim o zaman blackberry 10uda ekle daha çıkmadı ama güzel cihaz Genişletmek için tıkla ... ekledim - - - Eklendi - - - gkcll' Alıntı: nokia N9u unutmayalım Genişletmek için tıkla ... ekledim
komando04' Alıntı: olur kardeşim o zaman blackberry 10uda ekle daha çıkmadı ama güzel cihaz Genişletmek için tıkla ... ekledim - - - Eklendi - - - gkcll' Alıntı: nokia N9u unutmayalım Genişletmek için tıkla ... ekledim
komando04 Üye ConnorKenway' Alıntı: Xperiadanda yazabilirim sony bilmedigimden hangidi iyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... xperia go var su ve toz geçirmez - - - Eklendi - - - ___kaptan___' Alıntı: Samsung S4 çıkmadı ama ekleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bence onu yazmasın kardeşim
ConnorKenway' Alıntı: Xperiadanda yazabilirim sony bilmedigimden hangidi iyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... xperia go var su ve toz geçirmez - - - Eklendi - - - ___kaptan___' Alıntı: Samsung S4 çıkmadı ama ekleyebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... bence onu yazmasın kardeşim
___kaptan___ Üye komando04' Alıntı: xperia go var su ve toz geçirmez - - - Eklendi - - - bence onu yazmasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... neden ki S4 ha çıktım ha çıkıcam diyo
komando04' Alıntı: xperia go var su ve toz geçirmez - - - Eklendi - - - bence onu yazmasın kardeşim Genişletmek için tıkla ... neden ki S4 ha çıktım ha çıkıcam diyo