Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

berkay_dogan

Üye
arkadaşlar bende şöyle bir problem var. Her şey normal giderken ,navigasyon yaparken rotadan çıkarsam yonlendirme talimatları olusturuyor diyor.sari bır çubuk çıkıyor altında.bu durum olunca navıgasyon bır daha devam etmıyor.xpress musıc telefonum.aynı sorunu yasayan veya sorunun cozumunu bılen var mı

alpkara_76

Üye
arkadaşlar bende şöyle bir problem var. Her şey normal giderken ,navigasyon yaparken rotadan çıkarsam yonlendirme talimatları olusturuyor diyor.sari bır çubuk çıkıyor altında.bu durum olunca navıgasyon bır daha devam etmıyor.xpress musıc telefonum.aynı sorunu yasayan veya sorunun cozumunu bılen var mı

NDRİVE kullan 5800 da sorunsuz kullanıyorum. rotadan çıkınca 1-2 saniyede yeni rota oluşturuyor. kapanma donma falanda yok.

tanergedik

tanergedik

Üye

Ndrive 9.3.15 i kur daha sonra üzerine 9.3.18 in sis dosyasını yükle kablosuz ağ olan bir yerde Ndrive yi aç internet bağlantısını seçerek güncelle hem sürümün 9.3.18 olur hemde hiç bir sıkıntı yaşamazsın, ayrıca speedcam klasörünüde kartın içine atarsan radarlarıda görür
9.3.15 ve 9.3.18 bu sitede mevcut

berkay_dogan

Üye
Ndrive 9.3.15 i kur daha sonra üzerine 9.3.18 in sis dosyasını yükle kablosuz ağ olan bir yerde Ndrive yi aç internet bağlantısını seçerek güncelle hem sürümün 9.3.18 olur hemde hiç bir sıkıntı yaşamazsın, ayrıca speedcam klasörünüde kartın içine atarsan radarlarıda görür

teşekkür ederim. bir sorum daha var. Türkiye dışında mesela Avrupa haritalarını falan nereden bulabiliriz?

karloff

Üye

Bende 9.3.14 var, üzerine 9.3.18 sis dosyasını yüklersek yükseltmiş olurmuyuz, yoksa sıfırdan 9.3.18 yüklememizmi gerekir?

Ayrıca bu radarları görme olayı gerçekmi? Bunu nasıl uygulayabiliriz?

Adiljan

Adiljan

Üye
eline sağlık..

gümbet

Üye
emeğine sağlık...çok teşekkürler

xcore

xcore

Üye
NDrive v9.3.18 SYMBIAN

önceden kurmuş olduğunuz 9.3.14 yada 9.3.12 versiyonunun üzerine kurun sorunsuz çalışacaktır. 5800XM'de test edilmiştir.

önceden kurdğum ndriveın üzerine kurdum ve ne güzel çalışan programın içine etti verdiğin şeyler,eskiden internete bağlanmaya falan çalışmayan program şimdi internete bağlanamaya çalışıyor ve bişeyler indirmeye çalışıyor:bann:

edarguner

edarguner

Üye
Bunun haritasını 3.5.27 de kullanabilirmiyim.Yani Maps klasöründn değiştirsem olurmu?

gocemenb

Üye
NDrive v9.3.18 SYMBIAN

önceden kurmuş olduğunuz 9.3.14 yada 9.3.12 versiyonunun üzerine kurun sorunsuz çalışacaktır. 5800XM'de test edilmiştir.
tşk
9.3.14'ün üzerine kurdum, takılma problemleri ortadan kayboldu:oke:

benim 5800XM'de Garmin, Sygic ve NDrive'ın üçü de kurulu. bence her programın kendine göre artıları var.
+Garmin: Detaylı navcity haritası ve program içi bir çok ince ayar yapabilme imkanı
+Sygic: Kolay harita kullanımı, çoklu harita kolay yükleme ve eco-route imkanı
+NDrive: basit kullanım, pratiklik

projist

Üye
hava kapalı bağlanamadım ama kurulum başarıyla gerçekleşti. teşekkürler

ademoglu34

Üye
çok teşekkürler. tel in acemisi olduğum için ilk kurulumda biraz zorlandım ama başardım. ovi den daha iyi geldi...

Tarantula34

Tarantula34

Üye
ya ben bi hata yaptım sonunda internete bağlanmaması gerekirken ben bağlandı 2010 un 10.cu ayına kadar geçerli dedi telefondan kaldırdım tekrar kurdum ama tamamen kalkmamış bende hard format attım ama yine gitmemeiş hala aynı bi kenarlarda bir yerlerde bir parçası kalıyo ve ben yeni baştan kuramıyorum lütfen yardım edin .

Merinos16

Üye
Öncelikle ellerine sağlık çok güzel paylaşım çok güzel anlatım... Ama benim bi sorunum var en son basamakta geçersiz kayıt anahtarı diyo yardımcı olabilir misin?

radyoaktif

Üye
Anlatım için teşekkürler ama benim bir problemim var. Ne yaptıysam bu "yetkilendirme kodu"nu kabul etmiyor "Geçersiz Kayıt Anahtarı" diyor.

Sırasıyla yaptığım işlemleri anlattığın gibi anlatayım;

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

9. ss'de gözüktüğü gibi "Device ID" bölümüne programın hem bana verdiği (LG63-NGF9-20M8), hemde senin verdiğin (C2JN-IBH27JYJ) "Device ID"yi girdim diğer map'daki kısım aynı.

İşe yarar mı bilmiyorum ama birşey daha belirtmek istiyorum; ne zaman o son aşamalara gelsem telefon sürekli bi numaraya mesaj göndermeye çalışıyor ve başarısız oluyor bunun ndrive ile bi ilgisi varmı? Telefonumda çağrılık bile kontör yok eksi (-) 5-89TL var ve 3G yazıp 2222'ye gönderdiğimde bana belli bi süre gönderilen 100MB internet paketimde eksi (-)'lerde yani oda bitti ama her yöne mesaj hakkım var. Turkcell'im...

sonra telefon görüldüğü gibi kararıp donuyor bi süre sonra ekrana dokunmamla gene aydınlanıyor?

Bu akşama kadar cevap verirsen iyi olur çünki şehir dışına çıkacağım birdaha bu ndrive'yi uzun süre kurma durumum olamaz hazır evdeyim gitmeden yapayım. Telefona Donanımhaber forumda "NomadCRY" arkadaşın yazdığı "[V1.3.1 GELDİ]SUNRISE V1.3.1 N97mini |UDA|CORE|HACK|4X3|4X4|4X5|BUG YOK|EN HIZLI CFW" CF'yi yükledim ve çok hızlı. Bu CF'den sonra tekrar WAP yazıp 7777'ye gönderdim gerekli bağlantı ayarlarımında olması lazım. Ndrive'nin yüklenememesi bu CF ile ilgili olabilir mi sanmıyorum ama gene bir sorayım üstad cevaplasın?

Merinos16

Üye
Resimlerdeki herşeyi uyguladım benim tel msj falan atmaya kalkmıyor ama geçersiz kayıt anahtarı diyo yardım edersen sevinirim...

jeycev

Üye
Ben almanya dan yaziyorum.Program harika calisiyor.Ama kullanacak arkadaslara bir uyarida bulunayim.Almanya da kullandigim telefonuma (Nokia 5800) yükledim .Tümlesik GPS i isaretledim iki hafta boyunca türkiye tatilinde kullandim.Hicbir telefon görüsmesi yapmadigim icin telefonumu hatsiz durumda sadece navigasyon icin kullandim.(Telekom karti takili kullandim).Telefon faturam 327 EURO.Tümlesik GPS tercih etmisken bunun bir aciklamasi varmi?Bilen bir arkadas cevap verirse sevinirim.

djemrahyilmaz

Üye
Hocam 6 nolu son kod gecerli degil dio bneyapmamız lazım iki noktadan sonrasını tekrar tekrar ayrıntılı gırıyorum ama en son o sifre gecerli degil dio emegıne saglık bu arada ne yapsak bu işi

safranhakki

Üye
Teşekkürler süper

iso__

Üye
arkadaşlar ben 5800 kullanıcisiyim ancak hafiza kartimi biçimlendirdim:( ve harita calişmiyo ben beyaz gösteriyo oraya girince lütfen bana neden olduqunu sölermisiniz ve bu sorunu nasil çözüceğimi:(:(

Üst Alt