Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

krbk7860

krbk7860

Üye
ndrive dosyasını kartın ana dizinine kopyalayın demişsin.ana dizin ne demek oluyo.
ikinci sorum da şu sertifika olması gerekiyo mu telefonda.ben sertifika aldım ama imzalatmak mıdır nedir onu başaramadım bir türlü.akşama kadar uğraştım.biri bana yrd etsin Allah rızası için.kafayı yiyecem beceriksiz de değilim aslında bilgisayar işlerinde ama .anlamadığım bir yer var ama neresi.

--------------- Ekleme ---------------

tamam kurdum ama benim yerimi ankara olarak gösteriyor.onu nasıl değiştirebilirim
açık alanda bir kere uyduya bağlanınca olduğun yeri gösterir. ilk başta ankarayı gösteriyor.:oke:

dayi434

dayi434

Üye
açık alanda bir kere uyduya bağlanınca olduğun yeri gösterir. ilk başta ankarayı gösteriyor.:oke:

Bende bugün 5800XM kurdum ve sıkınıtısız tamamladım ama GPS SİNYALİ BULAMIYOR.. sağ tarafta anten var ya.. 3kademeden yukarı hiç çıkmadı ki İSTANBUL'un göbeğinde 3kademeden yukarı çıkmadı.. Nedendir acaba??

Bilgisi olan varmıdır?

one2one2

one2one2

Üye
Eyv. kardesim saolasin eline emegine saglik avrupa forumlarinda teksin ;)

sanırım bu topige artık kimse bakmıyor :hmmm

ben bir kac avrupa maplari buldum ama 2009 a ait oda nekadar is gorur bilmem istersen upload edebilirim.

vool

Üye
arkadaşlar geçersiz kayıt anahtarı diyor...
bazı uyeler sag alttaki oka basın diyor ama ok falan yok
yani bu nasıl iş????:off:

cedric2323

cedric2323

Üye
eywallah usta saolasın

kurt42

Üye
n97'de nasıl yükleme yapılır arkadaşlar ?

vool

Üye
sonunda yaptım '' geçersiz kayıt anahtarı'' uyarı alanlar şifreleri büyük yazıyormuş gibi görünse de siz yinede klavyede caps lock açarak ilacı kullanın.... artı o ve 0 dikkat edin (sıfır mı o mu?)

ayrilik_aci

ayrilik_aci

Üye
Arkadaşım ellerine mouse ne sağlık vallahi....telefona yükledim.Bizim ilçeyi sadece bir yoldan ibaret gösteren ovi maps bunda ilçedeki bankanın numarasına kadar gösteriyor :) süper arkadaşlar herkese öneririm gerçekten

one2one2

one2one2

Üye
uyduyu bulması kaç dakika sürüyor??

kullanim durumuna bagli gunduz kullanacaksan gece yatmadan acip balkona koyuyosun sinyali buluncada kullaniyosun :ehe saka bitarafa baska program denedinmi? senin telde sorun olabilir. bi kontrol ettir derim disarda cekmesi lazim cunki benimki evden de cekiyo ;)

tankobunny

Üye
Arkadaşlar sinyal alamıyorum bildiğiniz bir yöntem varmı acaba?

dayi434

dayi434

Üye
kullanim durumuna bagli gunduz kullanacaksan gece yatmadan acip balkona koyuyosun sinyali buluncada kullaniyosun :ehe saka bitarafa baska program denedinmi? senin telde sorun olabilir. bi kontrol ettir derim disarda cekmesi lazim cunki benimki evden de cekiyo ;)

dün özellikle 5dakka beklledim ve buldu :)) Teşekkür ederim ;)

açık alanda hava durumuna bağlı olarak en fazla 3-5 dakika içersinde uyduyu buluyor. 5800 telde sorunsuzca kullanıyorum.:oke:

teşekkr ederim halloldu :))

NomadCRY

NomadCRY

Üye
Çok sağol reisim harika bir şey çok güzel çalışıyor 5800da garminden güzel bir program.

cuteromeo

Üye
Eyw

hopeless1

Üye
üSTADIM. eLLERİNİZE SAĞLIK. çOK TEŞEKKÜR EDERİM. sAĞOLUN, VAR OLUN....

halil2580

Üye
teşekkürler arkadaş program güzelmiş

Üst Alt