Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

krbk7860

krbk7860

Üye
Arkadaşlar ben Manisa \ Merkez'deyim telefona sorunsuz bir şekilde kurdum. Harita açılıyor ama hep "Geçerli bir GPS sinyali bekleniyor..." diyor 20 dk kadar da belkledim ama birtürlü bağlanamıyorum. Yerimi bulamıyor.Navigasyon yapamıyor. Ovi Maps'de de böyleydi... Hiç kontörümde yok. Kontör olduğunda şebeke üzerinden bağlanabiliyorum ama ben ücretsiz kullanmak istiyorum.

Yardımcı olabilirmsiniz ?
açık alanda dene. kapalı yerlerde ancak internet üzerinden çeker.:oke:

oktay1010

Üye
tamam bunu kurduk ama gps baglanmıyor bu sorunu nasıl cözeris tesegürler

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca acık alnda ben denedim yok abi olmuyor gps ayarları nasıl olmalı onu izah edecek biri varmı acaba simdiden tesegür i

muratyusuf43

Üye
Teşekkürler Reis sende olmasan detaylı kurulum anlatım bulamayacaktım. Daha önce bir çok navigasyon programı kullandım. Route66, Garmin, Ovi maps v.s. içlerinde en detaylı en pratik olan Ndrive. Emeğine sağlık.

aslan-ney

Üye
Sagolasan kardes bu guzel program ıcın ama tek turkıye harıtası var ben hollanda da yasıyorum acaba hollanda harıtası varmı sımdıden tsk ler....

tanergedik

tanergedik

Üye
hocam öncelikle emeğine sağlık
ben Ndrive içine haritayıda attıktan sonrta, klasörünü hafıza kartına attım daha sonra
PIPS kurmak istediğimde "zaten telefonda var 1.06 sürümünü 1.07.4 ile değiştirmek istiyormusunuz" diye sordu hayır dedim ve ndrive kurulumundan devam ettim. türkçe ses dosyasını seçtim, gizlilik bildirimini sordu 2 defa kabul et dedim ondan sonra anlattıklarınızın hiç biri çıkmadı direk programa geçti şu anda haritayıda göremiyorum. nerde yanlış yaptım acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim.

hocam öncelikle emeğine sağlık
ben Ndrive içine haritayıda attıktan sonrta, klasörünü hafıza kartına attım daha sonra
PIPS kurmak istediğimde "zaten telefonda var 1.06 sürümünü 1.07.4 ile değiştirmek istiyormusunuz" diye sordu hayır dedim ve ndrive kurulumundan devam ettim. türkçe ses dosyasını seçtim, gizlilik bildirimini sordu 2 defa kabul et dedim ondan sonra anlattıklarınızın hiç biri çıkmadı direk programa geçti şu anda haritayıda göremiyorum. nerde yanlış yaptım acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim.

bir hata yapmışım ve farkına vardım haritayı yanlış yere kopyalamışım. bu sorun çözüldü, TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM

uguretes

Üye
Arkadaşlar en kolay ne en stabil program sizce hangisi ???

my040

Üye
arkadaslar nokia n97`de sebeke internet baglantisi olmadan calisiyormu?

okibrit

Üye
cok tesekurler

ungood20

ungood20

Üye
klasörde
2 tane sis var yani
bir NDRİVE.sis birde NDrive_3_5_18__by_UNDERCODE_unsigned.sis var
tel hackli olmasına ragmen 1ciyi yükledim anlatıma göre yapmak icin.
ve yükledim haritaya kadar geliyorum haritada İ yani ortadaki yere tıklayınca unlock kode tıklayınca gelmiyor bir şey.
NDRİVE yi kaldırıp 2.ci yi unsignedi yükledim buda aynısı gibi trial diyor yine bunda unlock kode de yok
harita kısmında unclock da yok ...
?

ftkara

Üye
şunu yap hiç gitmez ama ovi mapstan girme ndrive den gir

1)Menüye gir
2)Uygulamalar a gir
3)Yer öğesine gir
4)Konumlama ya gir
5)Konumlama yöntemlerine gir
6)Tümleşik GPS hariç hepsinin işaretini kaldır
7)İşlem tamam artık bedava kullanırsın

program çok güzel. bu ayarları yapıyorum fakat bu seferde sinyal bulmada çok zorlanıyor bazen bulamıyor. bunun bi sebebi varmı acaba.

emrullah233

Üye
Tşk edrz.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

kurt42

Üye
bana bu programın tüm Avrupa haritaları lazım arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz ?

rebelking

Üye
merhaba,
e66'da da kullanılabılıyormu?
bırde e66'nın softwareının guncellenmesı gerekıyor dıye duydum. dogrumu? nasıl guncelleyebılırım?
tesekkurler

zekeriyazekeriy

Üye
teşekkürler
ancak 5800 a kuruyorum tam kurulum bitecekken kurulamıyor diyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba.

myrace

Üye
Arkadaşlar mükemmel bir paylaşım adım adım yaptım ve şimdi cok düzgün gps calışmaktadır.
çok çok teşekkürler

XXKAPLAN

Üye
Arkadaslar hartayi 5800 a kurdum ama harita bos birde ID ve MAPS A NUMARAYI nerden yazacagiz lutfen yardim.

yolcuu60

Üye
ndrive dosyasını kartın ana dizinine kopyalayın demişsin.ana dizin ne demek oluyo.
ikinci sorum da şu sertifika olması gerekiyo mu telefonda.ben sertifika aldım ama imzalatmak mıdır nedir onu başaramadım bir türlü.akşama kadar uğraştım.biri bana yrd etsin Allah rızası için.kafayı yiyecem beceriksiz de değilim aslında bilgisayar işlerinde ama .anlamadığım bir yer var ama neresi.

tamam kurdum ama benim yerimi ankara olarak gösteriyor.onu nasıl değiştirebilirim

memocih

Üye
teşekkürler çok saol

Üst Alt