Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

teşekkur ederız paylaşımların için

E72 de seri no:yazıyor
yetkilendirme no:yazıyor
harita: Numarasını ekranın altında kaldığı için okunmuyor kursor en altta yinede okunmuyor geri ve tamam yazan yer kodu kapatıyor

mraz

Üye
REİS eyvallah....herkes senin gibi kolay anlatamıyor..emegin için sağol

oserbir

Üye
sygic nasıl bende ndrive ve garmin var onlara nazaran ?

dekor67

Üye
Ya delı olcam ya kayıt kodu gecersız dıyo ya offfff

semmy66

Üye
hocam benelux haritasini koyabilirmisin eger ilgilenirsen cok makbule gecer cok tesekkur ederim

baygeyik

Üye
Teşekkürü bir borç bilirim. Eline sağlık gayet güzel.

semmy66

Üye
reis ben hala cevap alamadim senin verdigin turkiye haritasini rahatca yukledim fakat ben hollanda,da yasiyorum NDrive 3.5.27 haritasini ekledim fakat senin verdigin 9.3.14 leolmuyor sanirim eger vakit bulabilirsen bu versiyonun haritalarini ekliyebilirmisin yada nasil bulabilirim simdiden tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

reis olmuyan haritadan kastim hollanda haritasi aktif olmadi senin verdigin turkiye hemen oldu aciklayayim dedim .kolay gelsin

By_Block

Üye
valla cok teşekkür ederrim güsel bi program yaptım da kontör gitmiyordur umarım?

turion71

Üye
Elinize yüreğinize sağlık. Benim Nokia 5230da garmin programı yüklüydü. Hafıza kartı telefona takılı iken telefonun açılmasını engelliyordu. Sizin açıklamalarınız doğrultusunda Ndrive kurdum ve sorunsuz çalışıyor. Ayrıca arkadaşımın 5800 da kurdum. O da süper. Gördüğüm detaylı haritalardan birisi. 2009.09 sürümü. Daha yenisi var ise ben ulaşamadım ama mevcut harita bile oldukça işimi gördü.

phora

Üye
Teşekkürler Ndrive yi yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bu sürüm daha kullanışlı sanırım
Ellerine sağlık. Yeni haritalar çıktığında yayınlamanı beklemekteyiz.
Saygılar...

jayjay16

Üye
çok sağol dostum sonunda gps ide kullanmış olucam sayende nokia maps i bi türlü çözememiştim

eros1905

Üye
beyler 2 tane sabit NDRİVE konusu var bunlar şunlardır..;

1- Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

2- Bu konu Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™

hangisinin en güncel sürüm oldugunu çıkaramadım.

9.3 3.5 olarak bakarsak 9.3 yüksek gibi ama kafam karıştı 3.5 den indirenlerde var

cevap getirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar harita ters duruyor telefonda.Güney taraf ekranın üst kısmına denk geliyor sizde durum böylemi.Dünya haritasına kadar uzaklaştığımda görüntü düzgün fakat türkiye haritasında ayrıntılı görünüme doğru harita 180 derece dönüyor. ekranın aşağısı kuzey yukarısı güney konumda.

--------------- Ekleme ---------------

program otomatik olarak hareket yönüne göre haritayı çeviriyormuş hata yok.Kendi soruma kendim cevap verdim

beratkar

Üye
çok çok teşekkürlere.....

OKCU61

Üye
süper paylaşım, güzel anlatım. saygılar üstat.

Reis-i Eagles tum konuların gibi buda harika çok guzel anlatmışsın teşekkürler

Arkadaşlar ben Manisa \ Merkez'deyim telefona sorunsuz bir şekilde kurdum. Harita açılıyor ama hep "Geçerli bir GPS sinyali bekleniyor..." diyor 20 dk kadar da belkledim ama birtürlü bağlanamıyorum. Yerimi bulamıyor.Navigasyon yapamıyor. Ovi Maps'de de böyleydi... Hiç kontörümde yok. Kontör olduğunda şebeke üzerinden bağlanabiliyorum ama ben ücretsiz kullanmak istiyorum.

Yardımcı olabilirmsiniz ?