Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

st0reyy

Üye
ben yanlışlıkla bğlantı noktasını wireless olarak tanımladım direk haritaya geçti :S ne yapmam lazım

mekanik

Üye
sağolasın denemek lazım...

draw1907

Üye
bunlar sertifikalımı değilmi neden yazılmamış birde 3 boyutlu bina resimleri mecvutmu gerçekten

Dehşet ötesi bir program bombasın bombaaa

djkeles

Üye
ee bu benı kabul ettı lısansa gerek kalmadı
ınternete bagladım oldu

arkadaşlar device ıd nedern bulunacak ... hangi menuden çıkıyor bir yardım lütfennnnn

eros1905

Üye
hocam internet bağlantısı istemeyen Bir Gps programı varmı sadece 1 kere isteyen falan. yani Gps yoluyla nerede oldugunu internet olmadan gösteren falan??

draw1907

Üye
hocam internet bağlantısı istemeyen Bir Gps programı varmı sadece 1 kere isteyen falan. yani Gps yoluyla nerede oldugunu internet olmadan gösteren falan??

hiç birinde lazım değilki internet bağlantısı adı üstünde GPS uydu üzerinden çalışyor kardeş Garmin in haritalar daha hoşuma getti benim şahsen NDrive ında POI ler cok

djkeles

Üye
yukledım kullandım sımdı daha kullanamıyorumnedenı nedır acılıyo kapanıyor

Konu Sahibi
klasör dizinlerine dikkat et. direkt ana dizinde olacak klasörler.

eyvallah birader
ama simdi garmin mi daha iyi yoksa nu program mi

djkeles

Üye
Dizini dogru yerde format attım bırde hafızayı sıfırladım su an da calışıyor ınsallah bı daha bzulmaz

1000net

Üye
Dostum sağol 5800 xm de sorunsuz çalışıyor

kullanım sözleşmesini kabul ettim,gps sinyali bekliyor yazıyor orada kaldım.neden devam edemiyorum yardım ederseniz sevinirim.

maktama

Üye
kullanım sözleşmesini kabul ettim,gps sinyali bekliyor yazıyor orada kaldım.neden devam edemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
GPS sinyalini evde ya da kapalı bir alanda bekliyoorsan biraz çok beklersin Dışarıda ol. 5-10 dakika içinde bulacaktır.

Tamamdır emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim sorunsuz çalışmakta

Cengizt

Üye
Kimse bu soruya cevap vermemiş?
nadirinkinden farkı ne?

Ben bu soruyu sana cevaplayim.....

NDrive 9 En yenisi.... (Yani NDrive 9.3.11)

Nadirin verdigi eskisi...

Önümüzdeki 3 ay icinde V10 Cikacak....

mutkan

Üye
eyvallah kardeş çok sağol

--------------- Ekleme ---------------

versiyon 4 e bugun kurdum. hiç problemsiz çalışıyor. teşekkürler.