Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

teşekkürler başarıyla yükledim
 
sayende hıc yolda kalmadım kardes emegıne saglık
 

m.yucel

Üye
Lanet olsn C6v20 FW attım PIPS yüklenmez oldu "Dahili Bileşen Uyarısı" veriyor çözen varmı?
 
Gerçekten süperrrrr çok teşekkürler bence en azından şu an edinmiş olduğum tecrübelere göre ovi map tan daha güzel ve kulanımı kolay
 

pala2

Üye
nokia 5800 da çalışıyor. Teşekkürler
 
Eline sağlık kardeş güzel paylaşım diğer üst versiyonlarınıda bekliyoruz
 
arkadaşım sagol emeğine sağlık ben bunu kurdum fakat a noktasından b noktasına gidişi ön izlemeyle seyrettiğim zaman yolları kullanmıyor a ve b noktasını düz bir cizgi olarak baz alıyor ve o cizgide dümdüz gidiyor nedeni ne olabilir önceki sürümde böyle bir sorun yoktu
 
Şükürler olsun,kurdum.şunu merka ettim.programı çalıştırdığım benim o an arabada yada yayan olrak nerde olduğu bilebiliyor mu?birde bululnduğum noktadan gitmek istediğim yere nasıl harita ayarlıyacam.mesela şuan x noktasındayım.ve yabancı olduğum için x noktasının yerini bilmiyorum ordan eyüp devlet hastanesine gidicem.nasıl ayarlıyacam.şuan program açık sürekli bir bayan 300 metre sonra sağa sola diyor.ama benim merak ettiğim nokta şu.şimdi nerden başlatıyor yolu.ben diyorum ki eyüp devlet hastanesine giti.o da başlıyor göstermeye ve anlatmaya ama hangi noktadan anlatmaya başlıyor?

--------------- Ekleme ---------------

Arkdaşlar,diyelim ki,ben istanbulda fatih camiine gidicem.ve istiyorum ki fatih camiine en yakın devlet hastanesini bulayım.nasıl yapıcam.

--------------- Ekleme ---------------

Ya delircem.bir yer belirliyorum.ve başlıyor sessli anlatmaya da,yolun başlangıçı neresi.çözmem gerek.yani bulunduğum noktadan anlatmaya başlasın yolu göstersin.
 

karloff

Üye
Kardeşim eğer uydu bağlantını kurmuşsan bulunduğun noktadan ulaşmak istediğin noktaya doğru rota gösterir.
Ama eğer sen uydu bağlantını kurmadan rota çizersen en son nerede uydu bağlantısı kurmuşsa o noktayı konumu olarak algılar
 
AVRUPA haritalari varmi acaba

--------------- Ekleme ---------------

AVRUPA haritalari varmi acaba
 

zazhamo

Üye
emeğine sağlık reis. 5800 da sorunsuz çalışıyor.
 

kasto34

Üye

ayarlardan macera modunu kapamalısın öncelikle. sinyali bulduktan sonra olduğun yeri gösterecektir. Ayrıca menüden Önemli Yerler ve Etrafta Neler Var bölümünden alışveriş merkez, stadyum gibi seçenekler var. Tıkladığında bir yeri yazman gerekli. Gayet basit ve kullanışlı. Biraz karıştırırsan halledersin.

Bayramda koskoca İç anadolu turunu bu Ndrive sayesinde yaptık ve çok yardımı oldu. Konuşan kızın ismini bile koydum.Onun ismi artık Navi. benim Navim
 
n95 8gb ye ve i8910 hd ye sorunsuzca yükledim emeğine sağlık reis..
 
pips dosyasını kurarken bende daha sonraki versiyon varmış. ndrive ıda kurmadı. pips dosyasını bir önceki versiyonuyla değiştirsem sorun olur mu? ya da buna uygun gps var mı? lütfen bilen biri yardım etsin.
 
selam bende iki dosyayı indirdim yalınız ilaç olan dosya hata veriyor inmiyor bakarsanız seviniriz saygılar

--------------- Ekleme ---------------

selam bende iki dosyayı indirdim yalınız ilaç olan dosya hata veriyor inmiyor sunucu hatası veriyor bakarsanız seviniriz saygılar