Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

dostum ikinci aktivasyon kodunu isterken 1. ile aynısını yazıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım yardımların için şimdiden teşekkürlER

fizy09

Üye
arkadaşlar bir yakınım honda cıvıc marka aracına navigasyon yükletmiş. honda servisinden. ve navigasyonda ndrive yüklü. açılışına falan baktım aynı cep telefonundaki gibi açılıyor. tek farklı özelliği uyduya cepten daha hızlı bağlanıyor olması herhal..

çok ugrastım ama değdi..çok teşekkür ediyorum

bay21

Üye
abi süpersin ya allaha razı olsun senden şu ana kadar yüklediğim adam akıllı tek şey bu oldu abicim başarılarını bekleriz

karloff

Üye
Navigasyonu yükledim, paylaşan ve açıklama yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Benim ufak bir sorunum var. Sürüşte hedef belirledikten sonra rota hesaplanıyor diyor ve bekletiyor , bir türlü rotayı hesaplıyamıyor

Bu konuda bir yardımcı olursanız sevinirim

srknwrx

Üye
Reis çok sağol süper bir paylaşım denedim çalışıyor kesinlikle bir sıkıntı yok!!!

kardeş teşekkürler,iyi bir çalışma

Arkadaşlar bu programın sorunu var. Yeni rota hesaplaması yapmıyor. Bir kaç kez uğraştım yinede olumsuz. Ben yine eski sürüm olan NDirive 3.5.27 ye geri döndüm çünkü sorunsuz çalışıyor. Bilginize .......

çok teşekkürler gayet açıklayıcı bir anlatım olmuş.hiç hatasız hemen yükledim.daha önce garmin kullanıyordum ama ndrive dan sonra garmini telefonumdan sildim.süper bir navigasyon kesinlikle.herkese kurmasını şiddetle tavsiye ederim

selamlar herşeyi yaptım device id ve map lere sizin verdiklerinizi yazıp genrate dedim ve iki nokta üstüsteden sonraki ADAG-6JFR-NCKC yi yazdım geçersiz kayıt anahtarı diyor ...bi yardım edebilirmisiniz...
tüm emeklerim boşa gidecek yoksa selamlar...

bryavuz

Üye
selamlar,

5800 a kurdum. yeniden rota hesaplarken (yalnış yola girildiğinde) program çakıyor. sanırım garmin daha iyi

srcnn

Üye
Hay Allah Razı olsun çok makbule geçti.. yanlız size birşey soracağım. benim internet bağlantı sorunum yok. ovimaps in uygulamasına interneti de kullanarak bağlanıyorum, saniyeler içerisinde uydu bulup konumu saptıyor. Ndrive da da böyle bir özellik varmı acaba uydu bulmasını ve navigasyonu hızlandırmak için ne yapabilirim ?
şimdiden teşekkür ederim.

sayın reis i eagles hocam programı kurarken 'lütfen kayut işleminin tamamlanmasını bekleyiniz 5 dakika içinde yanıt alamazsanız , daha sonra tekrer deneyiniz ' diyor ya orda bekledim yarım saat ama hiç bi yanıt gelmiyor defalarca denedim nolur acil bi yardım alabilirmiyim yarın bi kaç adrese gitmem gerekiyo nolur acil yardım

--------------- Ekleme ---------------

ya hocam ben bu programı yüklerken yanlış kod girdim sonra programı telden kaldırdım yeniden yükledim adımları doğru izlemek için ama bu sizin gösterdiğiniz adımlar gelmeden direk ingilizce dil seçeneği geliyo ordanda haritaya giriyo gerçi bişeyde görünmüyo ya bi yardımcı olsanız

aydercan

Üye
Ellerine sağlık kardeş güzel bir çalışma yapmışsın

efexorXR

Üye
kodlardan birini hatalı giriyorsun programa. aynısını ben de yaşadım birtek - işaretini yalnış yazdığım için yarım saat uğraşmak zorunda kaldım .

--------------- Ekleme ---------------

program çok güzel. kurdum. yükledim ve kullanıyorum. yalnız kimsenin gözüne çarpmamış sanırım. ndriveilaç.rar dosyasında virüs izi var. "worm.win32.Aotorun.bkag" taratmadan kullanmayın bence.

Reis-i Eagles

çok teşekürler surunsuzca kurdum harika paylaşım harika anlatım