Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles

programın çalışabilmesi için mesajların kayıt yeri olarak telefon hafızasını seçmek mi lazım illa ki ? bunun başka bir yolu yok mu ? ben mesajlarımın hafıza kartımda saklanmasını ve NDrivenin de açılmasını istiyorum. Şimdiden tşkler..

fizy09

Üye
arkadaşlar sonunda başardım. deneyimkeri sizinle paylaşmak istiyorum.öncelikle ilk kurduğunuzda olmadı ise kesinlikle telefone ve karta format atın. ikincisi n97 kullanıyorsanız kalvye açık şekilde olsun çünkü dik kullanımda bazen menülerin özellikleri tamamen gözükmüyor kurulumuun gerçekleşmesini aksatıyor.
****** numarasını girme ise şu an tam hatıtlamıyorum ancak burada anlatılandan farklı bir şekilde yaptığıma eminim. çünkü deneme yanılma yöntemi ile yapıyordum ve tutturdum.zaten ilk girilen yeri buldunuz mu gerisi aynı anlatılan gibi oluyor.
bir de ilk denemem de başaramamıştım. ve program ingilizce idi. telefona ve karta format attıktan sonra yaptığımda ise program türkçe oldu belki onun faydası olmuştur.
denedikten sonra görüşelim

emeğine sağlık teşekkürler..

Garmin kullanıyorum, ancak Garmin bazen çok geç uydu bağlantısı yapıyor. Birde Garmin'den yüklediğimden beridir telefonum bazen sapıtıyor.
Sormak istediğim bu program Garmin'e göre nasıl. Garmin'in haritası çok detaylı. Köyler kasabalar heryer var. Buradaki bazı iletilerde bu programın haritasında küçük yerleşim yerleri yok diyor.

fizy09

Üye

arkadaşım n95 8gb da garmin kullanmıştım. şimdi n97 32gb de ise ndrivre kurdum. Artık telefonun özelliğindenmidir. Nedir bilmiyorum. 5 kat daha hızlı. Ancak dün deneme fırsatı buldum. Uzun yolda hızım 100 km/h olduğu zaman bile yol ayrımlarını birebir aynı anda yanından geçerken ekran da da aynı anda geçiyorsun.
Garminde bu yoktu.garmin üstelik çok karışık, bu çok basit

çok teşekkürler. telefonunuzda internet varsa arkadaşlar kapatın da kurun aksi halde olmuyor haberiniz ola. internetten indirmeye çalışıyor dosyaları.

eline saglık kardesım sımdı denıcem bakalım bızde calıscakmı

dede0680

Üye
Arkadaşlar Ndrive'ın eski sürümlerinde kaydettiğim yerler vardı ve bu yerler favourites klasöründe xxx.kml dosyası olarak yer alıyordu. Ben bu dosyaları v9.3.14'de kullanmak istiyorum ve aynı klasöre atıyorum fakat program kayıtlı yer olarak görmüyor. Sıfırdan kayıt oluşturduğumda da kayıt alıyor fakat nereye kaydediyor bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.

cataron

Üye
program için teşekkürler, emeğinize sağlık

frowell

Üye
Teşekkür ederim Reis-i Eagles bir sorum var bende sorunsuz çalıştı fakat navigasyonu test etmek için okuldan eve navigasyonlar geldım 1-2 km yol ama navigasyondaki işaret bende 75-100 m sonradan geliyor nedeni nedir babamda n95 vardı çok güzel çalışıyordu?Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

oserbir

Üye
önceki yüklediğimizle aynımı farklımı?

fizy09

Üye
arkadşalar yalnız br sorun var garminde kapı numarasına kadar çalışıyordu. ancak ndrive hızlı olmasına rağmen kapı numaraların çalışmıyor illerde bilr. acaba son sürüm bir haritası var mıdır? ya da güncellemesi...

ya bu gene dıyerınde bır farkı yok gecenkı surum yukledıyde de aynı gecerlı bır sınyal beklenıyor dıye yazıyor bır ıcraat yok ve sygic denınle navgisyon pogramın yukledım aynı dert ondada var kımsede bısey yazmıyor ıycene ayar oldum .

fizy09

Üye
arkadaşım olmuoyrsa sıkılma. kartı biçimlendir olmadı t elefona format at. tekrar kur kesin olur.

denicem kardesım ama delırdım ıyıce saatlerce beklıyorum GECERLI BİR GPS SİNYALİ BEKLİYOR yazısı gıder dıye ama o cekme gucu 2tane kırmızı oluyor ama gene bır ıcratt yok sende calısıyormu aynı tlfon var sanırım.neyse formatlayım yenıden denıcem sagol kardesım senden baskka kımse yazmamıs saten .eywallah

fizy09

Üye
Kardeş evet n97 var. ndirve ve garmin yüklü. ikiside çalışıyor. açık alanda bir 5-10 dk beklemen lazım etkin olabilmesi için. ama ben bunları ilk yüklediğiimde olmamıştı formatladım öyle oldu. tekrar kurdum.

kardeşim çok sağol dediklerın yaptım ıkı programda canavargıbı calısıyor eywallah.

fizy09

Üye
Eyvallah olmasına sevindim. çünkü araba kullanırken zevk veriyor bana...

aynen walla cok dehset oluyo ya o manıtanın konusması fılan ınsana dolasma hevesı verıyor

fizy09

Üye
kaldığımız yer küçük bir yer zaten her yerini biliyorum. ben de en kısa mesafe ve en kısa süre denemeleri yapıyorum. olur da bilmediğim bir yere gidersem daha güzel olacak gibi.