YkPkY
Üye
830 unda hangi varyantını yükleyeceğimi bilmiyorumki.Benim tavsiyem 830 romu yüklemeniz yonunde eski cihazlara
Sent from mTalk using lumia950
Kayıt defterime jailbreak yöntemiylemi ulaşacağızGlance ekranının çalışması için şu kayıtları kayıt defterine girmeniz gerekiyor.
Telefonunuzdaki glance screen uygulamasının güncel olmamasına dikkat edin
Glance için kayıt girdileri
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\lpm
{
Anahtar >> Enabled (dword)
değer >> 1
}
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\lpmSDK
{
Anahtar >> CurrentFooterProvider (string)
değer >> 106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb
Anahtar >> StandbyScreenActive (dword)
değer >> 0
}
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\NokiaSvcHost\Plugins\NsgExtA\NlpmService
{
değer >> 1
Anahtar >> Path (string)
değer >> NlpmService.dll
}
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\SIAgent\StandbySettings\{106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb}
{
Anahtar >> OfferId (string)
değer >> {0abdb051-e3b0-4312-9f8b-a35a51890cd9}
Anahtar >> InstanceId (string)
değer >> {f98dc1de-64c6-4159-9097-50c82e099901}
Anahtar >> Status (dword)
değer >> 100
Anahtar >> Installed (dword)
değer >> 2
}
Bence resmi olarak almamış cihazlarda uğraşmayın değmez diye düşünüyorum kararlı redstone gelince yaparsınızArkadaşlar 10586 yapıları ile 14xxx yapıları arasında artıları ve eksileri yazacak olursak, sizce değer mi? Atıyorum birinde xx özellik geliyorken, gözatma kayboluyor, diğerinde gözatma ve stabilite varken öbüründe stabilite yok göz atma yok ama xx özellikler var. Bunları düşündüğünüzde Redston'a geçmeye değer mi değmez mi? Özellikle L920 - 820 için soruyorum. Sizce gerçekten de yeni bir özellik olmayacaksa, sadece makyaj için stabiliteyi bozmak doğru mu?
Ben iki gündür kullanıyorum.daha stabil geldi ve şarj olayı bunda daha iyi geldi.tek glance gitti.tavsiye edebilirimArkadaşlar 10586 yapıları ile 14xxx yapıları arasında artıları ve eksileri yazacak olursak, sizce değer mi? Atıyorum birinde xx özellik geliyorken, gözatma kayboluyor, diğerinde gözatma ve stabilite varken öbüründe stabilite yok göz atma yok ama xx özellikler var. Bunları düşündüğünüzde Redston'a geçmeye değer mi değmez mi? Özellikle L920 - 820 için soruyorum. Sizce gerçekten de yeni bir özellik olmayacaksa, sadece makyaj için stabiliteyi bozmak doğru mu?
interop tools uygulaması ile yapabilirsiniz redstone yükleyebildiğinize göre kayıt defterime ulaşmışsınız demektir.Kayıt defterime jailbreak yöntemiylemi ulaşacağız
920 Redsone mTalk'tan gönderdi
Glance ekranının çalışması için şu kayıtları kayıt defterine girmeniz gerekiyor.
Telefonunuzdaki glance screen uygulamasının güncel olmamasına dikkat edin
Glance için kayıt girdileri
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\lpm
{
değer >> 1
}
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\lpmSDK
{
Anahtar >> CurrentFooterProvider (string)
değer >> 106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb
Anahtar >> StandbyScreenActive (dword)
değer >> 0
}
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\NokiaSvcHost\Plugins\NsgExtA\NlpmService
{
değer >> 1
Anahtar >> Path (string)
değer >> NlpmService.dll
}
Dizin >> HKLM\Software\OEM\Nokia\SIAgent\StandbySettings\{106e0a97-8b19-42cf-8879-a8ed2598fcbb}
{
Anahtar >> OfferId (string)
değer >> {0abdb051-e3b0-4312-9f8b-a35a51890cd9}
Anahtar >> InstanceId (string)
değer >> {f98dc1de-64c6-4159-9097-50c82e099901}
Anahtar >> Status (dword)
değer >> 100
Anahtar >> Installed (dword)
değer >> 2
}
bende bu dizinlerin bazıları yok mesela bu yok
HKLM\Software\OEM\Nokia\lpm
onları nasıl yapabiliriz. ve birde bu işlemde sonra glance screen uygulamasını güncellersek sorun olurmu ?
Teşşekür ederim.ben 830 ve 950 xl romunu kurdum.lakin işlem merkezindeki aç kapa butonlarından uçak modu butonu ve hücresel veri butonu her tıkladığımda sürekli donuyor ve reset atmam gerekiyor.2 kere sıfırlamama ragmen durum böyle cihaz / 1020 onun dışında başka bir sorun görünmüyor.bu durum sizdede böylemi ? donma olmasa on numara olacak birde şu göz atma ekranını halledebilirseminterop tools registry browser kısmında o dizine gidin HKLM\Software\OEM\Nokia alt menüden "add key" diyerek adına lpm yazın.
glance çalışır hale geldikten sonra güncellenebilir sorun olmuyor
635 te göz atma ekranı ve çift tıkla uyandırma varmı ?varsa onu yükleyim sil baştanbende öyle bir sorun yok sadece parlaklık sorunu var ve 635 romu yüklü
Normalde olup olmadığını bilmiyorum malesef ama çift tıkla uyandırma çalışıyor ve göz atma ekranı da kayıt defteri ile çözüldü.635 te göz atma ekranı ve çift tıkla uyandırma varmı ?varsa onu yükleyim sil baştan
ben niye bulamıyorum bu yerleriinterop tools registry browser kısmında o dizine gidin HKLM\Software\OEM\Nokia alt menüden "add key" diyerek adına lpm yazın.
glance çalışır hale geldikten sonra güncellenebilir sorun olmuyor
ben 950 yi kurdum.glance halen yok
ben niye bulamıyorum bu yerleri
interop tools registry browser kısmı nerede mesala arkadaşımNerede takıldınız tam olarak ?
interop tools registry browser kısmı nerede mesala arkadaşım
bunun uzantısıda bundle olduğu için appx deyloper programları görmüyorinterop tools yüklü değil galiba
Bunu yükleyin >>Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefona indirip ayarlardan geliştirici modunu aktif ettikten sonra dosyayı açarak yükleyebilirsiniz.bunun uzantısıda bundle olduğu için appx deyloper programları görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?