desire x jelly bean güncellemesi yapmayanlar

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
desire x jelly bean güncellemesi yapmayanlar
merhaba arkadaşlar
çok araştırdım çok bekledim bende dün akşam itibarıyla jelly beana geçtim.Güncelleme biter bitmez hemen beats audio ya baktım ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

İkonlarda bir değişiklik yok.Sadece google haritalar ve el fenerinin ikonu değişmiş
Telefonun hızı bariz bir şekilde belli oluyor akıcı ve takılma kasma kesinlikle olmuyor
Telefonun sesi aynı eskisi gibi geldi bana ne azalmış nede çoğalmış
Uygulamalardaki uyumsuzluk bende sadece zedge,batak oyunu ve perfectly clear programında yaptı onlarıda kaldırıp tekrar yükleyince sorun kalmadı
Dış görünüm temalarına graphit ve concrete gelmiş ama ben ikisinide beğenmedim
Klavyede harfler küçülme olmuş sorun olacağını sanıyordum ama ics deki gibi çok hata yapmadım daha rahat olmuş
Uygulamalrında hafıza kartına taşınması otomatik olmuş.Sd karta taşınabilen bir uygulama otomatik olarak karta atılıyor.
Güç tasarrufu modu iyi olmuş çünkü ics de klavye kullanırken titrerdi ve bu benim sevmediğim bir şeydi şimdi o kapandı şimdi çok güzel oldu.
Güzel ve kullanışlı widgetlerde gelmiş parlaklık,ekran ışığı zaman aşımı,ekran sensörü,otomatik eşitleme,profil,zil sesi ve ne olduğunu anlamadığım dolaşımda diye bir widget ve seyahat saati gelmiş hoş duruyor cihaz
evet arkadaşlar ben şimdilik bir eksik göremedim güncelleme güzel olmuş bence yapmayan arkadaşlar hiç durmayın hemen yapın derim ama tercih tabiki sizlere kalmış.Bir kaçta resim iyi forumlar arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Mobilator

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Paylaşımınız için teşekkürler :)

freefloat

Üye
Arkadaşlar ben 4.0.4 custom rom kullanıyorum.stock roma dönüp güncelleme yapmak istiyorum.ics yedekleme backup yapmış arkadaşım varsa paylaşıp bana yardımcı olabilirmi

Üst Alt