Desire S Mi ? Alayım Yoksa 5830i İyimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
Desire S Mi ? Alayım Yoksa 5830i İyimi ?
Arkadaşlar Bende Şimdi 5830i Var Telefondan Memnunum Son Çıkanları Olmasada Oyunları İyi Oynatıyor. PSP Emu İle God Of War Falan Hepsini Hafif Belli Belirsiz Kasarak Oynuyorum. Arkadaşım Telefonda Beni Oyun Oynarken Gördü Telefona Talip Oldu Onda HTC Desire S Var Takas Ediyimmi Yoksa 5830i İyimi ?

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş ben 5830i modelini çok iyi biliyorum 5830 modelinden bile daha kötü ve hiçbir oyun desteği yok olsa bile oyun zevki sıfır . hrc desire s teknik açıdan daga iyi gözüküyor fakat senle takas etmek istemesi tuhaf bence o telefonu incele ona göre karar ver

maskedboy

maskedboy

Üye
olabilir fakat sen yine de telefonu incele belki bir çıkarı vardır yada sana söylemediği bir sorun vardır bilmiyorum

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
olabilir fakat sen yine de telefonu incele belki bir çıkarı vardır yada sana söylemediği bir sorun vardır bilmiyorum
Yok Yakın Arkadaşız Bişey lcağını Sanmıyorum Ama. Yani Desire S İyimi ? PSP Emu'yla Falan Oyun Oynayabilirmiyim ?

maskedboy

maskedboy

Üye
galaxy acede oynanıyorsa bundada oynarsın herhalde istersen biraz araştır çünkü benim htc desire s ile ilgili pek bilgim yok fakat desire s daha iyi diye biliyorum istersen burda incele videosu var bu arada benim bildiğim htc desire s in android 4.0 ics güncellemesi var fakat nasıl bilmiyorum

memeto9898

memeto9898

Üye
    Konu Sahibi
galaxy acede oynanıyorsa bundada oynarsın herhalde istersen biraz araştır çünkü benim htc desire s ile ilgili pek bilgim yok fakat desire s daha iyi diye biliyorum istersen burda incele videosu var bu arada benim bildiğim htc desire s in android 4.0 ics güncellemesi var fakat nasıl bilmiyorum
Takas Ettik Sağol :) Psp Emulator'ündeki Hafif Kasmalar Yok Bu Telefonda Ben Beğendim :) Yorumların İçin Teşekkürler...

Konu Kapanabilir...

maskedboy

maskedboy

Üye
önemli değil hayırlı olsun güle güle kullanın

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt