alexandrumee
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben htc de yeniyim bu bootloader ı kaldırınca ne oluyor ?Sense5 i bilmiyorum açıkçası ama bootloader kilidini kaldırdıysan Kingo Android Root programıyla 2-3 dk da root layabilirsin cihazını
şimdi htc nin sitesinden hallediyorumBootloader kilidini kaldırmadan cihazını rootlayamaz veya rom yükleyemezsin ilk önce onu kaldırman lazım
Başarılı bir şekilde unlock yaptım telefon ilk aldığım haldeki gibi root işlemine başlıyacağım birazdanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak burada anlatmış ben başka sitenin anlatımıyla yapmıştım ama bu da aynı
Dediğim gibi o program ile yapabilirsin 2 dk daUsb hata ayıklama modunu açmayı unutmaBaşarılı bir şekilde unlock yaptım telefon ilk aldığım haldeki gibi root işlemine başlıyacağım birazdan
açıktı fakat olmadıDediğim gibi o program ile yapabilirsin 2 dk daUsb hata ayıklama modunu açmayı unutma
Hata mı verdi yoksa bulmadı mı uygun root dosyasıaçıktı fakat olmadı
Waiting for device de takıldı 10 dk flan geçmedi sanırım benim birşeyler yapamam gerekiyordu telefonu bootloader menüsüne aldı bende fastboot moduna geçirdim olmadı sonra yeniden başlattım halen waiting for device yazıyorduHata mı verdi yoksa bulmadı mı uygun root dosyası
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yukarıdaki siteye gir yukarıdan indir e tıkla
Programı yükle
Telefonundan usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynakları etkinleştir
Telefonu usb ile bilgisayara bağla
Programı aç ve Root Device(All Methods) a tıkla
Hiçbir şey yapma sen o rootlasın
evet bootloader menüsünde yukarda unlocked yazıyor.desire 500 yei çıktığından belki daha yayılmadı 1-2 ay içinde düzgün bir root çıkar diye düşünüyorumValla kardeş başka bildiğim yok sen bootloader ı kaldırdığına eminsin dimi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yukarıdaki siteye gir yukarıdan indir e tıkla
Programı yükle
Telefonundan usb hata ayıklama ve bilinmeyen kaynakları etkinleştir
Telefonu usb ile bilgisayara bağla
Programı aç ve Root Device(All Methods) a tıkla
Hiçbir şey yapma sen o rootlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?