Varki Derim :ehe Hayattan zevk Alıyormusun Desem ?
Nazy Üye ™ мγdяєaм;1548212' Alıntı: Yok Derim Senin Niye Yok Desem Genişletmek için tıkla ... ama var dedim derim senin niye yok desem NoLiFe' Alıntı: Varki Derim Hayattan zevk Alıyormusun Desem ? Genişletmek için tıkla ... Her özürü ve engelli olmayan dengeli düşünen kişiler gibi bende hayattan zevk alıyorum tabiki... derim maxicep keyiflimi ? evet yada hayırsa nedeni nedir desem?
™ мγdяєaм;1548212' Alıntı: Yok Derim Senin Niye Yok Desem Genişletmek için tıkla ... ama var dedim derim senin niye yok desem NoLiFe' Alıntı: Varki Derim Hayattan zevk Alıyormusun Desem ? Genişletmek için tıkla ... Her özürü ve engelli olmayan dengeli düşünen kişiler gibi bende hayattan zevk alıyorum tabiki... derim maxicep keyiflimi ? evet yada hayırsa nedeni nedir desem?
zibidi39 Üye GRAFİKİR derım alttakı ewlenmekıstıyorum tatlı kafamızın uyusabılecegı bı kız bulup ewlenıp ısten yorgun argın dondugumde oturup ıkı sohbetınde gunun tum yorgunlugunu atabılecegım bırını arıyorum desem
GRAFİKİR derım alttakı ewlenmekıstıyorum tatlı kafamızın uyusabılecegı bı kız bulup ewlenıp ısten yorgun argın dondugumde oturup ıkı sohbetınde gunun tum yorgunlugunu atabılecegım bırını arıyorum desem
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Evet Bu Gece Başlıyoruz Derim Gecede Kalkmak Bi Hoş Olur Desem Ne Dersin ?
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Böööö Derimm Töbee Alalhım Çarpma Sen Benii Yarabbim Alltaki Benı Deli Ediyolar Desem Ne Dersin ?
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici sorun sende derim alt ramazanda maxicep te acayip güzel zaman geçiyor desem ???